Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Szanownej Administracji!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytających ten temat.

Zauważyłem, jak wszyscy ;/, że wiele osób pisze tematy typu "Jak wklejić broń" i przez nie panuje nieporządek na forum, przecież prowadzimy forum dyskusyjne o hackach, nie prośbach.Proszę o zbanowanie tych osób.

DZIĘKUJĘ.

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

Pewnie dużo osób zacznie pisać ze ja lub Ty spamujesz itp...

Ale według mnie takie rzeczy załatwia sie na pw tak trudno zrozumieć? ^^

A i niedługo pojawi sie mod tego działu, i jeśli zostanie dobrze wybrany, nieporządek na forum zniknie.

Opublikowano
Pewnie dużo osób zacznie pisać ze ja lub Ty spamujesz itp...

Ale według mnie takie rzeczy załatwia sie na pw tak trudno zrozumieć? ^^

A i niedługo pojawi sie mod tego działu, i jeśli zostanie dobrze wybrany, nieporządek na forum zniknie.

Nietrudno zrozumieć, ale od paru dni może i tygodni jest tu chaos.

2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

31081.png

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

Normalne w tym dziale, jestem na tym forum no moge powiedzieć ze już dosyć trochę i tak było tu zawsze

Dlaczego? niech sie ktoś nie obrazi ale poprostu za dużo dzieci szuka cheatów a nie potrafią nawet korzystać z forum.^^

Chociaż z samego początku sam trochę prosiłem, niedługo potem sam wstawiałem dziesiątki hacków.^^ ah wtedy to było fajnie bo cheaty nie były tak dostępne...

Opublikowano

Popieram was wszystkie żeczy typu prośby kierować do nadawcy tematu i nie spamować

Po co administrator ma sie męczyć i czyścić forum z zbędnych tematów !

Opublikowano

CALKOWICIE popieram !!! Niektorzy Robia po 3 Tematy choc Juz 2 sa takie Ponizej...;/ nO loL....

Opublikowano

wiesz sam sie zabanuj po to jest to forum aby wymieniać pomagać sobie w sposób nie uczciwy.........................a wklejanie broni to hacki można tak powiedzie

pozdro takie jest moje zdanie

Opublikowano
Proszę o zbanowanie tych osób.

Proszę o zbanowanie całego forum. I co? Myślisz, że administrator posłucha od ciebie co ma robić? n/c.

Słuchajcie. Gdybyście nie zachowywali się jak dzieci i nooby, gdybyście nie spamowali to warrock nie potrzebował by moda. Pomyślcie jak by to było gdyby chociaż 50% tego działu nie spamowała i przestrzegała regulaminu. Wtedy mod wchodziłby raz na dzień, ciach ciach 2 minuty i po sprawie. A tak to musi siedzieć czasem grubo 30 min.

Nauczcie się być samodzielni! Nauczcie się nie zachowywać jak dzieci! Postarajcie się, aby warrock zaczął żyć userami, a nie modem. Apeluję do was.

bez gif.

Opublikowano

Proszę to nie każe.

31081.png

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Itemy, bardzo dobre.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...