Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Super Weapon Renwal Kit

marek3333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga na super weapon renwal kit-albo nexon cos zjebal albo taki byl zamiar ale te renwale nieprzedluzaja zadnych broni epickich tak jak poprzednio-szkoda nanie tylko kasy.

Opublikowano

A dało się przedłużać epiki renawalami ? Przecież był event z ulepszaniem Epików tylko przz jakiś czas, a nie na stałe .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie przedłużały nigdy tych nowych epików typu legion czy orthus. Ale np raven G36C ostatnio normalnie przedłużałem. Więc masz chyba złe info :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie przedłużały nigdy tych nowych epików typu legion czy orthus. Ale np raven G36C ostatnio normalnie przedłużałem. Więc masz chyba złe info :P

renwale nieprzedluzaja zadnych broni epickich

Chyba znowu wyłączyli, skoro było można

9368_gold.png

Opublikowano

Chyba znowu wyłączyli, skoro było można

Czyli znowu nexon fail. Bo jeszcze w styczniu renewale normalnie działały. Ale jeśli np ktoś ma bronie rare(nie muszą być epik)to może zawsze coś sobie przedłużyć. Eventy nexona są coraz słabsze :(

Opublikowano

Wlasnie dzisiaj chcialem przedluzyc raven g36 i ch...Nieda sie, a co do dwa razy wiekszych szans to mam w to wierzyc tylko dlatego ze nexon tak napisal.

Opublikowano

tego co ja pamietam to do epikow wymyslali inne renewale i ylko nimi mozna bylo przedluzac

No tak. Ale super renewalami można teraz tylko te stare epiki przedłużyć.

Opublikowano

No tak. Ale super renewalami można teraz tylko te stare epiki przedłużyć.

Nie powielaj, pisałem już wcześniej. Tymi renewalami nie można przedłużać epików. Po co tyle odpowiedzi, skoro już było pisane raz.

Opublikowano

Pisze to jeszcze raz-tymi SWRK nieda sie przedluzyc ŻADNYCH EPIKOW-POWTARZAM ZADNYCH !!!

A pisze to poniekąd z wlasnego podwórka gdyz mialem zamiar przedluzyc sobie bron-kupilem 15 SWRK ,wyciagnolem z inboxa bron ktora mialem na 1 dzien a tu ZONK.

Moim zdaniem nexon pogrywa sobie w ten sposob z graczami w kulki swoja niekonsekwencja bo raz daje je do kupienia i mozna przedluzac a nastepnie daje niby te same i niemozna, oczywiscie o tym nie informując(ciezko im zrobic na dole przy SWRK dopisek).Ktos pisal ze z nich sa dwa razy wieksze szanse na perma-ja nigdy ze strony nexona zadnych statystyk odnosnie szans na wylosowane perma nigdy niewidzialem (a mogli by to ze swojej laski zrobic co ktory renwal wygrywa,podobnie z black keyami),a napisac to se moga rowniez ze szanse beda 4krotnie wieksze-oczywiscie clić graczy jeszcze bardziej-a bedzie to g.... prawdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...