Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Akcja OtworzUmysł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacytuję tu zdanie młodego człowieka,

który trzeźwo patrząc na świat ,sam rozpoczął akcję

"OtworzUmysł"

Jedyne co może mnie „wyróżniać” od innych to fakt, że zdaję sobie sprawę, że jestem jak każdy z Nas. Mam swoje osiągnięcia, mam swoje porażki, mam spełnione i niespełnione marzenia, mam swoje problemy, momenty sukcesu i doświadczenie życiowe, które nieraz pokazało mi, że teoria i praktyka to dwie różne rzeczy. W moim otoczeniu są ludzie, którym ufam i których kocham, a także tacy, którym jako pierwszy podłożyłbym torebkę z psią kupą pod drzwi. Lubię zjeść czasami „coś dobrego”, mam swoją ulubioną muzykę, filmy, książki, kładę się spać około 23:30 itp i itd… To wszystko jest tak powszechne, że nie ma co się o tym rozpisywać. No ale… jest jeszcze jedna rzecz - całkiem istotna. Otóż nadzwyczajnie wkurwia mnie to, co się permanentnie dzieje w naszym kraju. I to nie jest tak, że sobie pogadam, wykrzyczę się w eter i wracam cichutko do swoich zajęć – nie, nie. To wkurwia mnie tak, że nie mogę czasami spać, nie mogę jeść i… nic nie mogę. Rozumiesz taki stan? Być może to się nazywa (niefachowo) empatia, być może (fachowo) psychoza. Sam zdecyduj czy moja idea ma sens i czy przyłączysz się do niej.

Wejdźcie na stronę poczytajcie ,zapoznajcie się z ideą i wypowiadajcie się ,co o tym myślicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...