Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ekipy-technika do stworzenia serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,wraz z kumplem po wieloletniej przygodzie na serwerach prywatnych dedykowanych oraz po doświadczeniu w administracji na dedykach doszliśmy do wniosku że już czas spróbować "Postawić serwer dedykowany" zdajemy sobie sprawę że to nie jest takie chop siup jak się wydaję, pieniądze posiadamy na dobrą maszynę ( Dedyk ) lecz szukamy ekipy mianowicie "Technika" który pomoże nam postawić jeden z lepszych serwerów dedykowanych metin2. Nie mówimy tutaj o najlepszych serwerze w Polsce gdyż nikt nie wie jak będzie ale staramy się by było jak najlepiej oraz posiadamy na to dużo czasu i dobrego kontaktu z technikiem którego poszukujemy.

Pieniądze na serwer dedykowany już są i zawsze będą bez problemu lecz "Gdzie serwer" i właśnie poszukujemy kogoś kto pomoże nam stworzyć taki serwer, Ja się trochę zajmowałem tym i owym lecz nie jestem "Technikiem" by znać się na navi i zabezpieczeniach serwera, jestem bardziej od wyrozumiałości pomocy i pieniędzy przeznaczonych na postawienie serwera dedykowanego, chcemy bo serwer miał dobrą atmosferę ponieważ to się liczy a nie " Full wypas nowości i inne wyglądy postaci " Ponieważ Metin2 to tradycja której trzeba się trzymać oczywiście z nowościami jakie oferuje priw "Dedykowany" tak więc pieniążki i czas na serwer jest dziennie na serwer mam 9 gdz na początek na spokojnie, tak więc poszukuje TECHNIKA który pomoże mi a wręcz który zajmie się stworzeniem serwera dedykowanego za dobry dochód miesięczny z IS nie chcemy stworzyć serwera tylko dla pieniędzy jak to bywa w tych czasach że 90% serwerów upada po miesiącu po dobrym zarobku chcemy postoić i iść do przodu z serwerem.

Proszę o kontakt ze znawcą od stawiania serwerów oraz od tworzenia serwerów na gg 5553044.

Również chętnie znajdę osobę która stworzny stronę web.

Numer telefonu podam po większym poznaniu się z technikiem by lepiej przeprowadzało się dyskusje i tak dalej jak i również skajpaj :).

Chcemy już pracować nad stworzeniem serwera oraz przeprowadzać informację na temat serwera jak to ma wyglądać i wgl.. Tak więc pracujemy już od dziś a serwer dedykowany wykupuje od dnia znalezienia technika i od zaczęcia prac już na serwerze czyli "Zabezpiczenia,mapy,zbroje,bronie,exp,drop i tak dalej.

Pozdrawiam Brojacz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...