Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRIVATE SERVER FlyOrbit 1 KWIETNIA

syluro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwaga uwaga mam świeże wiadomości prosto od ekipy JD i o planowanym otarciu serwera 1 kwietnia.Będzie on nosił nazwę FlyOrbit

Będzie on bazował na kliencie do pobrania na zamkniętym forum które będzie prawdopodobnie otwarte 25 marca.

Będzie nam potrzeba ogarniętym moderatorów i administratorów więcej w tej sprawie u mnie na priv.

Uzyskałem wstępne informacje o serwerze oto kilka z nich:

-zwiększona liczba zdobywanego doświadczenia x2.5

-zwiększona liczba zdobywanych kredytów x1.5

- pełny profil pilota

- brak petów i zeusów apisów i innych szajsów

- na 90% RSB( jeśli chcecie)

-aukcje tutaj nowość nie co 1h lecz co 30 minut

- zmniejszona o połowę cena przedmiotów za uridium

-doładowania SMS z uridium prawdopodobnie za 10zł 60 tys. uridium

-liczba zdobywanego uridium z NPC i skrzynek zwiększona ( o ile jescze nie ustalone)

-klient z 2011 roku wg. nas najlepszy

Jeśli macie jakieś sugestie proszę się z nami nimi podzielić postaramy się je rozważyć.

Opublikowano

O_o Jeśli to wypali będzie Bardzo Dobrze . Licze na to ze nie będzie botów ...

też bym chciał ale myśle że jesli będzie spora liczba gm latających po mapach i konrolujących graczy i dająca bany za czitowanie to wystarczy

Opublikowano

Jeżeli wszystko pójdzie tak jak zaplanowano to będzie naprawdę miło :) na epvp jeszcze nic nie ma a ty juz info masz? :D

epvp jest 100 lat za murzynami co oni mają wiedzieć ;d

Opublikowano

A ty kim jesteś ze masz takie info ( jakis bro JD?) ? Sam kamyk nic nie wie :D ; kręcisz coś ;x

nie wierzysz twoj pech nikt ci nie każe grać

Opublikowano

Mów skąd masz to info i tyle. Albo powiesz to pierwszy albo najzwyklej w świecie powie mi to jD jak wróci ze szkoły.

EDIT: właśnie dostałem wiadomość od jD, że takie informacje, jakie zostały tutaj podane, nikt nie podawał ani nawet nie wymyślał, dlatego się syluro nawet nie trudź w oszukiwaniu nas. Nie z nami te numery

Do zamknięcia

Opublikowano

hehe no ten syluro uz nie 1szy raz sciema na temat priva jd wali;d wiec generalnie nie warto debilowi ufac juz w zadnym poscie:) do tego magiczna data 1 kwietnia cos wam powinna mowic:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

1. Fake w chuj, kiepski troll.

2. Jest już temat o serwerze, nie rób kolejnych.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...