Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] KARMA OP?!?!?!?!?!?!111111111

Vernereq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalne rozgrywki, tak bardzo wszyscy grają poważnie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

ahh czekałem na te hejty, wiem ze kazdym czempionem da sie junglowac ale nie kazdy bedzie efektywny/efektowny, co do nazwy tematy to chyba nikt nie zauwazyl ironicznego podejscia, bo widac juz bylo tutaj kilka takich tematow pokroju "(tu wstaw nazwe czempiona) OP? ". Akurat twoje podejscie jest polaczkowe, ze trafilem na dałnów, wygrałem = idioci w enemy? logika

Opublikowano

CHyba ze wybrales poprostu smita a nie junglowales tylko byles supportem a mundo junglowal:) Ja czekam na rework karmy teraz nie ma co trenowac gry nia bo

i tak bedzie zmieniana.

u1lc.png
Opublikowano

no to popatrz na csy, jak supportem bym tyle wyciagnal? C: i po co mi ten item do jungli? co do reworku wiem, ze bedzie zmieniana, ale chcialem sprobowac gry nia i imo jest z niej fajny ap carry i jak najbardziej viable, po prostu sytuacyjny pick

Opublikowano

omg

normal 6/7 i tyle jarania .

gra jak gra . to nie powód by zaśmiecać forum trakim gówn**

czas jeszcze na tematy w styly

hemer op ??? !!!?@!?@?!@?!?@!?11111

rozumiem że nie każdy ma przyjaciół /znajomych ale ch** nas obchodzą takie ss-y

Opublikowano

omg

normal 6/7 i tyle jarania .

gra jak gra . to nie powód by zaśmiecać forum trakim gówn**

czas jeszcze na tematy w styly

hemer op ??? !!!?@!?@?!@?!?@!?11111

rozumiem że nie każdy ma przyjaciół /znajomych ale ch** nas obchodzą takie ss-y

got trolled so badly

Poza tym, temat "media" mowi sam za siebie, moge wrzucac nawet ssy z double killa na botach, wiec nie rozumiem tego hejtu :/ poza tym kille to nie wszystko, sa jeszcze asysty. supporta 0/4/20 bedziesz hejtowal za feedowanie, bo zrobil 0/4?

Opublikowano

Tak samo pójde Ci mordekaiserem w jungle na normalu, identyczna sytuacja.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Karma w jungli ? Grałem nią w jungli kilka razy (oczywiście na normalach, a to nie jesz żaden poziom)

PS Noob build pod Karmę, CDR miałeś 0% :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...