Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS/kamermod na Azmal.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam DZIAŁAJĄCEGO bonus switchera bądź moda na azmala, w którym jest możliwość zmiany bonów za pomocą bonus switchera, za POMOCNE odp. daje lubie to i bede wdzieczny ;] dzieki i pzdr licze na odp.

Opublikowano

O tym zasranym gównie to ty mi nawet nie mów... gorszego szajsu niż to nie ma i nigdy nie mam zamiaru tego używać. Starajcie pisać się DOBRE bsy do azmala, które DZIALAJĄ!!! powtarzam DZIALAJĄ!!!, a nie takie gówno jak padmak. Lub tez mozecie mi podac jakiegos kamermoda przerobionego, ze tam bedzie dzialal rowniez azmal, a na tym modzie bedzie sprawny rowniez i bonus switcher.

Opublikowano

A mnie to naprawde nie interesuje czy tobie to dziala czy nie, ja mam win 7 i tak jak u kazdego prawie co pisze w tym temacie ze mu ni edziala to ja mam to samo... dzialalo ale po resecie kompa blad ze program bs.bin cos tam cos tam i tyle.

Opublikowano

A mnie to naprawde nie interesuje czy tobie to dziala czy nie, ja mam win 7 i tak jak u kazdego prawie co pisze w tym temacie ze mu ni edziala to ja mam to samo... dzialalo ale po resecie kompa blad ze program bs.bin cos tam cos tam i tyle.

ile to sobie xp wgrać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...