Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(POSZUKUJE) CHACKA DO LOLA ALBO KEYLOGERA.

nanizg17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema poszukuje jakiegoś chacka do lola na rp albo pz i na odblokowanie wszystkich postaci :D byscie mogli mi takiego chacka zrobić bd + i - jak kto woli albo działającego keylogera ale z tym to cienżko będzie :D prosze o szybką odpowieć

Opublikowano

Nie ma hackow do lola a zwlaszcza takich ktore mialyby dawac rp, odblokowywac postacie itd.

Keyloggera raczej nikt Ci i tak nie da :)

HBV27j.png

Opublikowano

lipa troszke

A może wiecie czy jest takie coś do łamania chaseł w tibi na realu że wpisuje nick kolesia i mi podaje jego pasy ??

Opublikowano

Siema poszukuje jakiegoś chacka do lola na rp albo pz i na odblokowanie wszystkich postaci :D byscie mogli mi takiego chacka zrobić bd + i - jak kto woli albo działającego keylogera ale z tym to cienżko będzie :D prosze o szybką odpowieć

Wyjdź i idź się zabić..

Opublikowano

Myślałem, że taki gatunek osobników już dawno wymarł.

Widocznie internet dla niektórych nie dostarcza potrzebnych informacji.

Po pierwsze zamiast grać powinieneś się pouczyć.

Nie to że ja chcę Cię obrażać ale po prostu twoja pisownia jest na bardzo niskim poziomie.

Kolejną i chyba najbardziej trafną częścią mojej wypowiedzi będzie to, że zrobienie takiego "hacka" równało by się z potrzebą dostępu do bazy danych LoL-a co jest po prostu nie realne. Następną sprawą jest to, że tak na prawdę wtedy to nie byłby już ''hack'' tylko bardziej jakiś pomocnik do sterowania bazą serwera.

Podsumowując nie ma takiego czegoś i nigdy nie będzie, nie pobieraj nigdy rzeczy, które rzekomo oferują nieograniczoną ilość rp lub ip albo nie wiem czego tam jeszcze... W 70% są to kayloggery a w kolejnych 30 po prostu programy, dzięki którym to właśnie osoby robiące tego hacka dostaną za niego RP tak zwane reflinki.

Myślę, że wyjaśni Ci to wiele a jeśli czegokolwiek nie zrozumiesz to poczytaj w internecie.

Wcale nie tak trudno wpisać odpowiednią frazę w google i wcisnąć enter.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...