Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod

darqiusow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kamermod jest wykrywalny przez hs ?Jeśli tak czy jest możliwość zblokowania go?

Bardzo bym prosił o odpowiedz

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja powiem tylko z mojej strony że jest wykrywalny :). Łapałem rybki na Kamerze i nadle wywaliło mnie, więc zalogowałem się ale już ujżałem tylko okienko "Twoje konto jest zablokowane", nic innego mi nie pozostało jak napisanie do supportu, a support na to że hs wykrył mi nielegalne oprogramowanie. ;d. Co najgłuprze jest w tym wszystkim że dropami normalnie biegam a moją surke zbanowali :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli chodzi o Metin2 pl...nikt nie wykryje moda do poki ktos na ciebie zyczliwie nie doniesie...Fishbot- podchodzi GM i daje Ci handel lub pisze na szepcie..czeka na Twoja reakcje,jesli takiej nie ma a "ty" nadal lowisz uznaje to za bota i perm ban na konto...Wykrywalny jest waithack..jesli chodzi o " exp bota" sytuacja taka sama jak z fishbotem...DMG- trzeba uwazac zeby nikt cie nie nagral lub nie zrobil ss np podczas pvp jak ty go bijesz a hity "leca " jak szalone.Dlatego najlepiej jesli kogos widzisz a uzywasz DMG wylacz go...

Opublikowano

wyexpilem z 20 postaci na 30 lvl w ciagu 3 dni i poki expilem nie mialem bana , potem wystawilem 3 konta na fb w malych okienkach i na 4rtym moja glowna postac i tak gralem... po 1 dniu wywalilo te 3 konta z fb i na kazdym byl ban... ja mysle ze gf wykombinowal cos z czasami wedek... ze jak zawsze wyciaga po tym samym czasie dokladnie to leca bany ;) tak mi sie wydaje... teraz juz nie wystawiam na fb a ide do swiatyni i zalaczam boty na rudy i nie ma banow ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wyexpilem z 20 postaci na 30 lvl w ciagu 3 dni i poki expilem nie mialem bana , potem wystawilem 3 konta na fb w malych okienkach i na 4rtym moja glowna postac i tak gralem... po 1 dniu wywalilo te 3 konta z fb i na kazdym byl ban... ja mysle ze gf wykombinowal cos z czasami wedek... ze jak zawsze wyciaga po tym samym czasie dokladnie to leca bany ;) tak mi sie wydaje... teraz juz nie wystawiam na fb a ide do swiatyni i zalaczam boty na rudy i nie ma banow ;)

boty na rudy w kamerze jest takie coś ? :D

Opublikowano

tak , tez ustawiasz kordy i masz tam 3 rzeczy do wyboru , same metiny aby szukalo , metiny i bossy lub rudy :) i na 4 kontach w nocy mialem duuuuuuzo niebienskich lez i ebonitu... na s26 przez noc zarobilem 15kk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...