Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Klany

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanka:

1.jak zalozyc klan?jakie sa wymagania?

2.jak ktos nas zaprosi to gdzie to widze jego zaproszenie, by np. sie zgodzic i dolaczyc do klanu

3. Jak zuwazylem teraz chyba nie ma znaczenia w jakim klanie jestesmy? Przy nicku wszystkich jest ta sama mala miniaturka? Choc w sumie juz nie pamietam jak kiedys bylo, bo ostatnim razem gralem 2 lata temu

4.co daje klan jakies bonusy? Czy cos?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1. 13 lvl 10k dinarow.

2. Aby dołączyć do klanu ty muszisz sie do niego wprosić i dopiero master przyjmuje invite.

3. Na dzien dzisiejszy wszyscy posiadaja te same miniaturki AVATARTY

4. Możesz grać clanowe mecze. Dostajesz dodatkowy exp ok2% zalezy od ilosci ludzi w clanie. Znaczek

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

To prosiłbym jeszcze o: nie wiem linka lub wytłumaczenie gdzie wejść, by założyć klan? czyli pytanie nr.1 i jak się wprosić do czyjegoś klanu pytanie nr.2 ;d

4. Możesz grać clanowe mecze. Dostajesz dodatkowy exp ok2% zalezy od ilosci ludzi w clanie. Znaczek

To nie wiele 2% więcej haha ;d

I jeszcze oddzielne pytanie:

5. Po co sa kalny dają tylko więcej expa? czy jest jakiś ranking najlepszy klanów? czy w grze jak założe klan jest jakis panel do tego gdzie widze np. ile mój klan przegrał/wygrał rund? czy to wszystko jest na stronie?, a i jeszcze jak moge kogos przyjąć? co nie moge invite robić? musi on się wprosić do klanu, a ja moge go dopiero wtedy przyjąc?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

czyi klan daje tylko więcej expa ;/ spoko

i to też nie dużo. Możesz grać te CW z clanem co daje dużo frajdy :D

Z biegiem czasu ulepszą pewnie clan system. Ale jak na razie tylko to :/

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

czyi klan daje tylko więcej expa ;/ spoko

Nie tylko. Dodatkowym plusem są jeszcze batalie klanowe... gdzie mogą walczyć tylko i wyłącznie clany.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...