Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zwykłe premium lol?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.

Zwykłe premium daje to:

•XP +50%, Dinar +55,000 for Gold30
•XP +50%, Dinar +166,500 for Gold90
•XP +50%, Dinar +333,000 for Gold180
•Full access to (PX) Items
•Includes Super Master
•Includes 5th slot
•Includes Red MP5K (2nd Slot)
•Full Map access for room creation

i kosztuje 10k NX,

a te premium: Premium_MP5K

kosztuje 9,8k NX i daje tylko:

- Full access to (PX) Items

- Full Map access for room creation

- Red MP5K

yyy lol? dopłacasz 200NX i masz o wiele więcej?!czy to prawda czy czegoś nie dodałem do Premium_MP5K?

2.

Drugie pytanko to te XP+50% oznacza, że przez miesiąc będe miał o 50% więcej expa?

3.

Jeżeli będzie event 200% expa i będe miał premium to będe dostawac za runde 250%exp'a?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Ogolnie dostejsz gold preme z przywilejami za 10k NX + Red mp5k lub PSG1 Red. Roznica jest zadna, ale te premium + bron jest o 200 nx tansze :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie lub PSG1, bo nie ma takiego pakietu..., a roznica jest duza, bo chyba przy tym premium + bron nie ma np. Exp 50%(chyba) i ta twoja odpowiedz taka srednia, bo nic mi ona nie dala

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

JEst. To jest pakiet PREMIUM + MP5k RED Czyli DOSTAJESZ wszystkie te przywileje:

•XP +50%, Dinar +55,000 for Gold30
•XP +50%, Dinar +166,500 for Gold90
•XP +50%, Dinar +333,000 for Gold180
•Full access to (PX) Items
•Includes Super Master
•Includes 5th slot
•Includes Red MP5K (2nd Slot)
•Full Map access for room creation

oram MP5K RED. To, e nie pisze to pewnie blad

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

W pakiecie gold premium dostajesz calutkie gold premium z dodatkową bronią do wyboru. Albo mp5k red albo PSG1 red... a tych pakietach gdzie jest gold premium masz wszystkie przywileje premki px'y, dodatkowo dstajess broń. Niedośc, ze o 200 nx taniej to dodatkowo broń za ,, free"

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To ja zeby nie robi spamu :D Bo skoro w zwyklym premium i tak jest mp5k red to kupujac preme z psg1 tez dostane te mp5k red, czy tylko samo psg i preme?

MAL

Opublikowano

Niedośc, ze o 200 nx taniej to dodatkowo broń za ,, free"

wilczek, ty chociaż grasz a wr??? każdy wie, że w premce jest zawsze mp5k red a ty tu piszesz, że w tej 9800NX dodatkowo jest broń za free jakby jej nie było z normalnej premce.

Opublikowano

No to moze zwykly chwyt marketingowy ze strony nexona. Albo pomylka i zamiast gratisowego mp5 powinno byc psg. Jezeli jesyt wybor przy zakupie to wybierajac psg teoretycznie powinniscie dostac obydwie bronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...