Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Adrenalina

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.FLASH_MINE

2.M14 LAND MINE

3.SMOKE_G

4.STAMINA

5.Adrenaline

6.FLASH_BANG_1

Chodzi mi o to żebyście powiedzieli mi co te rzeczy robią ;d? Strzelam, że flash to te oślepiające, ale nie ważne napiszcie ;d

7. Jeszcze jedno pytanko czemu w itemshopie jak patrze na stronce to każda ma: Flash_Bang_1, ale jak wyświetlam dla kogo to nie pisze, że wszyscy moga miec więc jak to kupie to dla każdej postaci będe mógł to wsadzić? cz tylko dla tej 1 wybranej klasy u której przeglądałem bronie?oczywiście na stronce to za NX

8.Ile daje hp te ''medic box'' i ten zwykły czerwony zastrzyk czy jak to tam nazwać? ;d i ten fioletowy, choc nie wiem gdzie ten fioletowy można kupić;p?

za pomoc lajki

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1.FLASH_MINE rzucasz w dowolne miejsce (masz 2) ktos wdepnie z przeciwnej druzyny to widzi biady ekran przez pare sekund

2.M14 LAND MINE masz do wykorzystania 3, rzucasz podobnie jak flashe, lecz po wdepnieciu pojawia się komunikat kto wdepł i gracz nie ma staminy( w przypadku enginera jest redukowana do polowy)

3.SMOKE_G granat dymny, zasłania i przy slabszych sprzetach laguje ^^

4.STAMINA wstrzykujesz podobnie jakk adrenaline i doladowuje Ci 50%. Masz do wykorzystania 2 sztuki.

5.Adrenaline wstrzykujesz gdy masz np 0 hp i doladowywuje ci do max 3 pierwszy strzal.

6.FLASH_BANG_1 rzucasz i jak trafisz blisko przeciwnika oślepia go na pare sekund. Bialy ekran

7. Tak. Tylko, że jest on na 5 slot dla wszystkich.,

8. Med box jeden daje 50% hp. Masz 4. Med kit 1 czerwony daje nam 30% hp. Medic Kit 2 Fioletowy daje nam 45% mozna go bylo nabyc za czasow g1 przy kupnie retaila. (bron na zawsze na 8 slot) nie wiem jak teraz, ale jest to chyba mozliwe przy rejestracji

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

A jaj mam jeszcze dw pytanka:

1. Czym w końcu rożni się Stamina od Adrenaline? I jak wstrzyknę sobie 2x Stamine to mam full hp? np. jako assault?

2. Które stad rzeczy dają nam punkty? wiem, ze mine, że jak ktos wdepnie to ja dostaje punkty - ale ile?

Opublikowano

1. Stamina dodaje Ci 50 % 1 strzykawa i lecisz dalej. A adrenalina daje Ci stamine gdy wjedziesz w m14.

2. Pkt dają nam flashe i m14. 5 pkt za szt. Max 30/35 pkt można zdobyć w trakcie całej Mapy. No i jak kogoś uleczysz gdy ma krzyżyk na głową (mało hp) dostajesz chyba 2 pkt :D

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

oke dzieki

tak torche dziwnie Stamina powinna dawac stamine nie hp;d, a adrenalina powinna dawac hp. Czyżbyś ty tych dwóch rzeczy nie pomylił ze sobą?

Opublikowano

oke dzieki

tak torche dziwnie Stamina powinna dawac stamine nie hp;d, a adrenalina powinna dawac hp. Czyżbyś ty tych dwóch rzeczy nie pomylił ze sobą?

ehh. Od nowa i powoli :p

1.Biegniesz i masz mało staminy, wyciągasz 6 slot stamine i wstrzykujesz wtedy dodaje ci 50% STAMINY ! nie hp :P i biegniesz dalej.

2. Wdepłeś w m14 i nie możesz biegać bo nie ładuje Ci się stamina.. Wstrzykujesz i zaczyna się ładować :p inny przypadek. Ktoś do Ciebie strzelał, masz 0 lub 1 hp wstrzykujesz adrenaline i dodaje Ci np 3 kreski :p

Kapujesz?

Stamina :

http://www.youtube.com/watch?v=6JZiSpCUn44

0:35 masz pokazane.

Adrenaline:

http://www.youtube.com/watch?v=6JZiSpCUn44

0:55 masz pokazane.

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

oke dzieki

Coś czuję, że nie wiesz co to jest STAMINA.

Stamina jest to taki paseczek pod życiem dzięki któremu możesz szybko biec ( czyt. dbl W ) lub robić przewroty ( czyt. SHIFT )

I ta STAMINA to jest jakby energia, dodaje do białego paseczka.

Adrenalina daje troszkę HP w zależności od emocji, adrenaliny.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...