Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kogo kupić za RP?

Domix456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupuj zadnych skinow, najlepiej dokup rp najtanszym sms-em (13 zl) i czekaj na promocje jakiejs ciekawej dla ciebie postaci ;] Skiny sa nei potrzebne i nic nei daja w grze...

Opublikowano

Nie kupuj zadnych skinow, najlepiej dokup rp najtanszym sms-em (13 zl) i czekaj na promocje jakiejs ciekawej dla ciebie postaci ;] Skiny sa nei potrzebne i nic nei daja w grze...

jak dla mnie lepiej kupic skina niż postac za bo champa możesz kupić za pz a skina już nie.

czekaj na promocje . Następna bd w piątek chyba .

Opublikowano

Poczekaj na promocję i kup bohatera. skina się nie opłaca, bo nic nie daje. Ludzie kupują dla szpanu a potem w grze staty 0/10 ^^

Opublikowano

Dokup jak najmniej RP, aby mieć minimum 487 i kup skina z promocji, jeśli jakiś będzie Ci się podobał. Nie warto kupować championów za RP, bo równie dobrze można je kupić za IP (PZ). Nawet te 6300 IP nie jest trudno uzbierać.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

6300 bez no-lifienia zbiera się ok 2 tygodni. I nie mówię o 1, 2 rozgrywkach dziennie. Sam grając rankedy, dopiero po wyjściu na gold 5 z silver 5 uzbierałem na kha zix'a, choć nie powiedziałbym, bo zostało mi 147 pz. Rozegrałem ok 80 gier, każda po ok 30 min co daje 40 h + lobby czyli 41h. Bez no lifienia szybko tego nie nabjesz. Kupuj chary po 4xx rp, bo gdy widzę, jak ktoś ma skina i staty 1/13 to mnie kurwica bierze

graphic.png

Opublikowano

Jesli nie nolifisz to lepiej za te rp kupic postac, bo inaczej bedziesz zbieral na nia miesiac... A co do pytania to nie wiem, jest ponad 100 czempionoiw, nie wiemy kim lubisz grac

Opublikowano

Tez jestem zdania zeby dokupic RP i czekan na promocje bohaterow.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

nic nie kupuj :) To jest gra Play4Free skiny nic nie dają , a postacie można kupić za PZ :) jak dla mnie strata kasy

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Serio, po co champ za rp? W kilka dni uzbierasz IP, a RP musisz kupić. Więc lepiej skina z przeceny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

... Ale po co mu skin ;P? I tak w TF, albo w puźniejszych etapach gry , nic Ci nie daje, bo go nawet nie zauważasz. Lepiej niech se dokupi troche RP i poczeka na promocje Postacii..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

jak już się ma te rp to lepiej kupić skina niż postać, postać możesz kupić za pz więc pograsz parę gier i zbierzesz na postać :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Tylko ze na postac za 6300 bez no lajfienia to bedzie zbieral miesiac -,- A na co komu skin, dla szpanu? ;> Ja kupilem 3 i zaluje bo wiem ze za to bym mial +3 postacie za 6300

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Masz dopiero 16lv. Kupuj sobie skina dopiero kiedy poczujesz, że jakąś postacią jesteś dobry. Poczekaj jeszcze trochę, a jak nie możesz wytrzymać, to dokup sobie jeszcze z 100 RP i czekaj na jakąś atrakcyjną wyprzedaż. :)

2rzw9iv.png

" Waiting for summer "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...