Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer Tuor

Superowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie ma 30 dni to po pierwsze.

Po drugie coś tam działają i to ostro z tego co wiem; jakieś poprawki itd.

Pewnie jeszcze dzisiaj bd działać - oby.

Opublikowano

Taa z tego z mi wiadomo miał być już czynny o 12 a tu o lipa mam nadzieje że dzisiaj go włączą ;) żadnego info od Administracji kiedy bd otwarty ;)

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

Nie wiem co robią , ale wiem że totalnie olewają setki ludzi piszących na fanpage'u - zamiast napisac jakies info co sie dzieje z serwerem to wolą nas ignorować.

Opublikowano

Nie wiem co robią , ale wiem że totalnie olewają setki ludzi piszących na fanpage'u - zamiast napisac jakies info co sie dzieje z serwerem to wolą nas ignorować.

A podaj fanpage ich jak możesz ;)

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

Będzie ON, to będzie - lepiej by opanowali sytuacje, niż puścić serwer z tymi lagami * tak, pisali że serwer bd Online o 10, ale cóż - zdarza się ( Jak zawsze :D ) * i chyba nie musicie tak beczeć na tym fejsie, że serwer off. bicz, plis. Wyluzujcie trochę.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

specyjalnie do sql nie poszedlem zeby pocisnac ostro czekam od 10 w nocy do 2 serwer off od 10 rano serwer off do teraz to jest jakas parodia?

Opublikowano

Będzie ON, to będzie - lepiej by opanowali sytuacje, niż puścić serwer z tymi lagami * tak, pisali że serwer bd Online o 10, ale cóż - zdarza się ( Jak zawsze :D ) * i chyba nie musicie tak beczeć na tym fejsie, że serwer off. bicz, plis. Wyluzujcie trochę.

Nikt nie płacze no zdarza się ale żadnej informacji od Administracji kiedy bd on czy coś w tym stylu ;)

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...