Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.ph - kilka pytań

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań dotyczących tego serwera:

1. Drop/exp jest taki sam jak na pl?

2. Co z dodaniami/zmiankami bonusów?

3. Sporo osób tam gra?

4. Banują obcokrajowców ?

5. IS wpływa na rozwój postaci w takim stopniu jak na pl?

6. Bonusy mają takie same wartości jak na pl?

7. W jakim stopniu serwer przypomina PL ? Różnice/Podobieństwa

Za na prawdę porządne odpowiedzi dam kilka like.

Opublikowano

Prawdopodobnie:
1.Taki sam, lecz stanowczo mniej os tam gra wiec spoty sa wolne i wgl wiec mozna to uznac za szybsze expienie:pp

2. Niewiem niech ktos ogarniety sie udzieli :pp

3. Nie powiem ci ze wiekszosc to polacy :pp nieno zarcik ale sa tez polacy

4. Nie i nawet mozesz konwersowac po polskiemu

5. Niewiem ale to pewnie takie samo jak na pl te same ceny i przedmioty.

6. Tak

7. W grze jak w grze to sie malo rozni ale milej sie gra poniewaz kulturka jest i niema dzieciakow.

Niewiem czy to jest prawda :pp Ludzie to wyprostuja :pp

Opublikowano

Powiem Ci tyle, identycznie jak PL, mniej graczy, zwykły global, na początku atmosfera była zajebista, ale poźniej ludzie zaczynali odchodzic, niby troche ich tam dochodzi ale dobijaja 30 i uciekają, Nie warto wg mnie. Lepiej zagraj sobie na US'ie albo SG ;)

No i prosze hejtujcie bo zwolennicy .ph zaraz będą mowic ile tam nie jest osob :D w godzinach szczytu 10 osob w miescie widzialem

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Widzę, że niektóre osoby mają 'wielkie' pojęcie o tym o czym piszą. :-)

1. Raty są w jakimś stopniu większe niż na PL'u, aby zachęcić więcej graczy do gry (dodatkowo na start dostajesz bonus z itemshopu).

2. Możesz je kupić od innych graczy po niskich cenach, zdobyć z misji czy po prostu zainwestować w PLN'ach (daro nie czuje, że ciągle rymuje).

3. Na razie nie ma jakichś ogromnych tłumów, ale powinno się rozkręcić. Jest bardzo dużo polaków.

4. Nie. Planowali nawet dodać język polski do wyboru w kliencie, jednak 'tamci u góry' ostatecznie to odrzucili.

5. Oczywiście, że nie. Na SG / PH nie chodzi o pakowanie pieniędzy w grę, a o dobrą zabawę.

6. Wartości są te same, ale są dodatkowe bonusy, jak np. bony na klasę.

7. Tego jest za dużo do wymieniania - zwiększone raty, lepsza atmosfera, kontakt z GM'ami, zabawy, bonusy na start, inne ceny, mniej botów...

Opublikowano

@Daronian Jezeli było to skierowane do mnie, to uwierz wiem o czym pisze . "Lepsza atmosfera" powiadasz? No nie wiem, ciągłe pisanie obcokrajowców na czacie to jest atmosfera? Owszem jestem tam w polskiej gildii, lecz i tak raz za tydzien ktos tam wejdzie. Dopóki nie wprowadzą 5 postaci, ten serwer nigdy sie nie wybije : > tyle ode mnie. pis joł

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...