Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]1."Jak uruchomić DayZ" oraz 2."Mało FPS, na dobrym sprzęcie".

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Witam, kupiłem Arma Complete Edition (Dodatki + Arma II), czy, wystarczy, że zainstaluje Arma II: Operation Arrowhead + DayZ?

2. Mój sprzęt to:

Płyta Główna: ASUS P5Q
Procesor: Intel® Core™2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3.00 GHz @ 3.80GHz, 1333 MHz FSB)
Pamięć RAM: OCZ Flex II DIMM DDR2 4GB (2x2GB) 1150MHz
Karta Graficzna: MSI GTX 260N Lightning 1792Mb
Zasilacz: Corsair TX 650W
System(Na którym grałem kilka dni temu): Windows 7 / Teraz mam Windows 8 (Jestem poza domem, nie miałem jak zdążyć z testowaniem)

Czy grając na Windows 7 jest normalne, że miałem max. 19 FPS(Przy zainstalowanych wszystkich dodatkach + podstawki Arma II) w terenach zabudowanych przy wszystkim na "low" + "disable"?

Ps. Prosze o odpowiedzi konkretnie na pytania, a nie wymijanie, pierdoląc o czymś co będzie mało istotne.

518831445005751729602.png

Opublikowano

sry czlowieku ale to nie jest dobry sprzet.. skad wzieles ta karte graficzna?? nigdzie jej nie ma nawet.. arma 2 jest zle zoptymalizowana wiec trudno jest wyciagnac duzo fpsow
ja na moim sprzecie
procek i3
ram 4gb 1600mhz
radeon hd7770
plyta glowna asus msi b75a-g43

na full detalach mam 30 fpsow w miescie a na polach 50 efekt nie jest powalajacy ale jest dobrze
musialbys karte graf wymienic lub wrocic na windows xp poniewaz mniej zuzywa pamieci i mniejsze wymagania ma gra ;)

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

• W tej grze najważniejszy jest procek 4 jaja dają rade do tego min 4gb ddr2/3 i karta z 1gb ddr5 i ruszy :)

To tylko pozory.. !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...