Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Factions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. na serwerze survi+frakcje mam 10/10 powera, ale gdy chce dac /f claim wyskakuje mi komunikat: nie masz wystarczajacej ilosci powera. prosze o pomoc!

Opublikowano

Może potrzeba dodatkowe itemki do zrobienia gildii, tylko ktoś nie dodał komunikatu. Napisz z tym do admina serwera, ponieważ jeśli nie grałem na tym serwerze, niewiele mogę zrobić.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

nie trzeba. wczesniej mi sie udawalo i caly czas mialem 10/10 powera przy claimowaniu. teraz umarlem. power sie naladowal i nie moge ;/

Opublikowano

Najwyraźniej masz coś nie ten teges z Factions...

Spróbuj go ponownie zainstalować ale nie gwarantuje że będzie działało !

qdw.png

46.4.195.199:2997

Zapraszam spragnionych prawdziwej rozrywki

Opublikowano

Po prostu jego gildia ma załużmy 10 claim i 10 powera. TO oznacza ze nie może wiecej claimować puki jego gildia nie będzie miała np 1 claim i 10 powera (Mówię o jego CALEJ gildii). Power i ilość claim można sprawdzić wpisujac komęde /f who <Nazwa gildii>.

Liczę na like :D

Opublikowano

witam. na serwerze survi+frakcje mam 10/10 powera, ale gdy chce dac /f claim wyskakuje mi komunikat: nie masz wystarczajacej ilosci powera. prosze o pomoc!

hmm

Musisz przelać kasę na gildię i potem claimowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...