Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Miałeś kiedyś pomoc ze znalezieniem polskich pluginów wejdź i zobacz

jasieg11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E-BUKKIT

Witam chciałbym wam przedstawić wam moją stronę która się dopiero zaczyna rozwijać strona trwa dopiero 1 dzień dlatego jest tam tak mało plugin-ów jest ona Special dla was w pomocy w rozwijaniu się z wiedzą oraz pomocy niewielkim serwerom strona jest o plugin-ach będą tam się znajdowały wszystkie plugin-y co ja znam oraz wy znacie, warte polecenia większość polskich plugin-ów oraz kupno ich za niewielką kwotę Na stronie znajduje się również panel logowania po którym możecie pisać tematy, pomagać innym oraz sami możecie zadawać pytania i rozwijać się w wiedzy wraz z stroną Zapraszam serdecznie NA xxxxx

jak narazie strona jet mała ponieważ wczoraj było jej otwarcie mam pozwolenia kilku Developerów

których serdecznie pozdrawiam :P

Nie chejtujcie tylko komentujcie co wam się podoba a co nie jest to moja pierwsza strona jest na darmowym hostingu by sprawdzić czy wam się podoba pozdrawiam i zapraszam na stronę jasieg11

936131400425106482086.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...