Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja nt. hostingu

JacobGames26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele o tym hostingu nie wiadomo.

Strona nawet ładna, działalność gospodarcza zarejestrowana.

Zaryzykowałbym, hosting wygląda na w miarę dobry. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Polecam tego hosta jak i hosty pukawka.pl (np. fajny serwer mc.gamid. pl) i ownserver .pl

:DDD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Witaj, polecam Ci mineserv.eu. Dobry i tani.

Miałem dwa serwery, do tej pory mam jeden.

Bardzo, bardzo polecam !

Pukawki nie polecam, bo nie wiesz gdzie będzie stała maszyna czy w Francji czy w Niemczech, a wtedy lagi masz jak ****

Opublikowano

Witaj, polecam Ci mineserv.eu. Dobry i tani.

Miałem dwa serwery, do tej pory mam jeden.

Bardzo, bardzo polecam !

Pukawki nie polecam, bo nie wiesz gdzie będzie stała maszyna czy w Francji czy w Niemczech, a w tedy lagi masz jak ****

Hosting który polecasz to również Francja. Wystarczy sprawdzić http://cqcounter.com/whois/ . A drugi hosting nie uruchamia czasem serwerów w Hetzner i SprintDataCenter?

Zachęcam do przetestowania usług www.disCONNECT.pl . Przyjemny panel z ogromem możliwości już w weekend wprowadzamy ItemShop. Testowanie nic nie kosztuje. Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Mineserv odradzam najgorsza serwerownia z jaką miałem do czynienia, 50% czasu serwer miał awarię i nie działał, całą sieć chyba obsługuje 1 osoba która non stop odpowiadała mi że dyski uległy awarii. NIE POLECAM!

Opublikowano

mine serv nie polecam bo troche drogo i lagi zły panel na ownserwer masz łatwy przejrzysty panel wiec tak mine serv odradzam a polecam ownserwer i pókawke

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

FiberHost.pl :) każdy pakiet u nich jest b. dobry.

Widziałem już lekko itemshop super ! do tego każdy użytkownik może dostać jego pliki na życzenie :)

Opublikowano

Dla mnie jest to taki sobie hosting. To też zależy od Twoich funduszy, nie mówię, że jest zły, możesz spróbować .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...