Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMS czy RIB (mental)?

Jamnik90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema posiadam mentala 35 lv . Także mam fms 33sr i mysle czy go zostawic czy zamienic za riba . Piszcie :D

Opublikowano

Hmm, jeżeli bd expił z buta to fms, jeżeli na koniu rib. Do pvp jednak polecam fms ;P.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Oczywiscie ze riba.

Tylko pytanie do czego chcesz tego riba? Gdyz ze sr bedzie ci cierzko w pvp a z konia(jesli masz) bedzie niezle hital na exp.

Sam osobiscie polecam (dla mentala) riba z um pod pvp bo jak pierdolnie to raz a pozadnie. No i wiadomo cos na przewyzke i nno.

Opublikowano

Tak, dla mentala rib, ale z bojowca/militara/wierzchowca :) Z buta lepiej expi się fms, hity może mniejsze, ale szybciej bijesz 1 ręczną niż dwu. Sam do 45lv mentalem expiłem z fms, bo mi się nie chciało robić bojowca i szło całkiem dobrze, jak pożyczyłem riba od kolegi podobne śr do mojego fms to ribem wolniej wybijałem spot Bo. Polecam fms z buta, albo zrób bojowca

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Zamień na RIB'a , ponieważ musisz mieć większą siłę ataku , lecz jeśli będziesz expił z tzw. buta

to możesz używać fms'a , ponieważ szybkość ataku jest szybsza.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Mental z FMS nic nie robił, lecz z ribem Mental ma dmg.

FMS jest dla postaci szybkich (Wojownik Body) gdyż wtedy nie tylko zadaje wysoki dmg, a także szybko niszczy
RIB jest dla postaci wolnych które nie mają dmg (Akurat tutaj w tym przypadku jest to Woj Mental), zadaje dmg duży ze skilli, ale też duży z Bezpośrednich ataków

Najczęściej jest wybierany RIB na mentala, więc na Mentala Riba

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

To jest zależne od tego, jakiego riba. Jeżeli masz możliwość wymiany fms na riba o tym samym sr to to zrób ponieważ RIB jest lepszym rozwiązaniem dla mentala :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Powiem tak na pl'u mam riba +9 sr 37 i fmsa +9 sr 38 || jeżeli chodzi o dmg to lepszy jest RIB lecz ja wole fms'a ponieważ nie mam boja ;) a z buffami od healera i smoka jest sztosik w expie :) dodam że bardzo dobrze expi się z obydwoma buffami ;)

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...