Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z ekranem LEagueofLegends

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam problem z ekranem podczas gry w lola wyswietlaja mi sie jakies okienka i paski ktore utrudniaja gre. W innych grach nie mam takich problemow tylko w lolu nawet zmienialem specjalnie karte graficzna na GIGABYTE HD 7850 lecz to nie pomogle jak tez zaktualizowanie sterownikow

A oto moj problem takie paski pojawiaja sie co jakis czas w grze normalnej czesciej. Prosze o pomoc

Opublikowano

nawet reinstalla robilem i nic nawet nie wiem gdzie w lolu ustawic gre w oknie chodz watpie by to pomoglo :\

Jak gre masz włączoną, wciśnij shift + enter albo alt + enter, jedna z tych kombinacji wejdzie Ci w tryb okna

/Edit

Wygląda jakby karta graficzna Ci się przegrzewała, ale nie sądze, żeby to było problemem.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Temperatura podczas gry w lola 34 stopnie gra w okienku nie pomaga Własnie grałem 1h w Crysis 2 na Ultra i nic nie mygało nie cięło a w lolu ledwo wyjde z respa i paski

Opublikowano

To raczej nie jest problem z karta, to jest cos z klientem... Ja po ostatnich patchach mam straszne spadki FPSow, zrobilem nawet reinstal systemu bo myslelem ze to od tego, a komp tez nie najgorszy jeszcze roku nie ma... Nic tylko czekac na kolejne patche

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Grałem dziś mecz, wyskakiwało mi to natrętnie jak nigdy dotąd, nagle mf użyła na mnie deszcz kul i jeb, lag, i dziękuję, reset pc tylko pomógł.... Teraz idę właśnie wbić na ten mecz...

Take it easy my friend

Opublikowano

Też miałem podobnie, lecz ja napisałem Ticketa do nexona. Po czym z odpowiedzią dali mi jakąś tam łatke, którą wgrałem, i nie było dalej żadnego problemu (: . Zrób tak samo ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...