Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]idiots anywhere

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie wieże ja nie wierze.

To uroki brązu i srebra, dopiero na złocie będziesz zdolny z takimi statami wygrać cokolwiek.

Zrób jeden temat z tą akali.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

@Up dzieks ;3 poprawione

Ale po prostu nie da sie .. kto normalny napisze ze idzie srać i wraca za 30 minut ?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Ludzie w brązie naprawdę nie mają żadnego poczucia gry, grają bo grają.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

xD 124 farmy 40 min 4 asysty 40 min fajnie podjebywales kille sam gry nie wygrasz pocwicz normale pozniej ranki elo.

Naucz się postaci, a potem zainstaluj lola.

Akali nie potrzebuje farmy, ona potrzebuje killi. W dodatku jeżeli ciągle zabijał to pomyśleli, że wycarruje i nie mają co tam już robić.

Opublikowano

@Up dzieks ;3 poprawione

Ale po prostu nie da sie .. kto normalny napisze ze idzie srać i wraca za 30 minut ?

Może miał zatwardzenie lub biegunkę nikt tego nie wie.

I nie płacz po raz kolejny na forum że Ci pentę zabrali :(

Opublikowano

Nie dawałeś im killi wszystkie zabierałeś to jak chciałeś wygrać z nie na feedowanym teamem?

Opublikowano

Aciek666, to dojebaleś stary jakby gral na bardziej ogarnietych i nie zdobyl by tych np 5 killi to nawet w 20 min z taka farmą by nie zlozyl 2 itemków UCZ MNIE GRAC PLOX

Nyshix napisz na pw, albo Destropowea EUNE to pogram z tobą duo 2 kontem.

Opublikowano

dat inglisz w tytule, op

no farma nie zachwyca, wiec nie placz widocznie grasz tam gdzie powinienes

a co do kogos tam up, kto pisal ze akali nie potrzebuje farmy tylko killi farma>kille.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to ze przegrywam bo wygrywam wiecej rankedow niz przegrywam .. brat mi sie wjebal do bronzu 5

juz mam braz 1 zaraz sreberko ale po prostu ludzie nie maja mózgu ...

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Nie chodzi mi o to ze przegrywam bo wygrywam wiecej rankedow niz przegrywam .. brat mi sie wjebal do bronzu 5

juz mam braz 1 zaraz sreberko ale po prostu ludzie nie maja mózgu ...

Po pierwsze to brąz, po drugie ludzie na przestrzeni czasu się uczą. Ja też na początku kupowałem berserki do Morgany (nie było dużego wyboru) Na każdym elo znajdziesz jakiś typów którzy uprzykrzają grę.

Opublikowano

Daje lekcje ksucia pent i killi - piszesz scumbag i z głowy

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

130k dmg zadanego przez 40 minut ?

powiedz mi gdzie podziały się kille Kayle i Varusa

zobacz ile mają asyst a Ty tylko 4

i wszystko wyjaśnione ;)

Hejo

Opublikowano

Takie uroki lola ;/ Niby idzie nam dobrze ale reszta teamu psuje cala gre. Jezeli jestes bardzo nafeedowany staraj sie jak najbardziej nakierowac swoja druzyne na szybkie zwyciestwo bo pozniej dochodzi do late i twoja druzyna jest w dupie jak ty padniesz pierwszy.

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...