Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dzisiaj kolega mi zrzucil Silkroad na plytke, sprawdzalismy czy dziala instalka z plyty na jego kompie i normalnie dzialalo. Teraz zrzucilem sobie ją na kompa, uruchomilem jako admin, 5-10 sekund było "Please Wait", a potem takie okno:

out.php?i=514550_bezantytua-u.png

Daje Like It i 5 w profilu blagam POMOCY!!

Opublikowano

Może zrób tak, spróbuj uruchomić w trybie zgodności z win 7 i jako administrator, ale to chyba już zrobiłeś. To następny sposób. Błąd który opisujesz może być spowodowany przez poprzez to że klient silkroad nie może się połączyć z właśnie ich głównymi serwerami. Wyłącz antivirusa i zobacz cy coś dało, a jak nie. To napisz, wymyślimy coś dalej. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Mam win 7, uruchamiam jako admin i sam wpadlem na to aby wylaczyc antywirusa, btw a jak po rejestracji daje Confirm, aby pobrac na wlasna reke gre pojawia sie to:

out.php?i=514559_safs.png

To moze byc z czyms zwiazane?

Opublikowano

A czy przed wypakowaniem i instalowaniem Silkroad-R. Miałeś jakiekolwiek kłopoty innymi wersjami Silkroad'a? Jakiego używasz antivirusa? Bo w wielu przypadkach był Norton przyczyną tego, co napisałem wyżej. Że blokował antywirus połączenie się z serwerami Joymaxa. Jeszcze jedno pytanie. A robiłeś reinstal systemu ? A przypatrzyłeś się, jak twój kolega ściągał Silkroada?

edit.

Nie wiem, raczej powinno Ci pójść odrazu po wyłączeniu w całości Antiwirusa, bo on najczęściej blokuje w wielu przypadkach połączenie się z serwerami Joymaxa. Możliwe że ktos inny Ci pomoże. Nie ten link, przepraszam.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Nigdy nie mialem Silkroad-R na swoim kompie, uzywam Malwarebytes' Anti-Malware.

Niee on juz dlugo gra w to, nigdy nie widzialem jak poboera.

Co to za link??

Czyli moj problem moze trwac X czasu?

Opublikowano

Poradzilem sobie z instalacja tylko mam problem. Chce aktywowac konto, jak sie loguje w grze pojawia mi sie jakis tam napis klikam Confirm wywala mnie na strone, mam kliknac Confirm i pojawia sie to co jest na zdjeciu w moim 2 poscie w tym temacie. I nie moge aktywowac konta czemu tak?

Pomocnik
Opublikowano

Poradzilem sobie z instalacja tylko mam problem.

To może z łaski swojej napisz jak sobie poradziłeś i co było nie tak, to może pomóc innym którzy będą mieli podobny problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...