Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie gry polecacie nagrywać na youtube?

iMazzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam do Was pytanie.

Jakie gry/ filmiki polecalibyście nagrywać na youtube i z czego, aby zyskać poparcie wśród widzów

oto mój kanał: Nie reklamuj swojego kanału ;) // RS

jak widzicie dopiero zaczynam swoją przygodę z tym serwisem.

postaram się wrzucić więcej i to ciekawszych scen.

proszę abyście wyrazili swoje opinie, w tym co mogę dodać, a czego nie robić

z góry dziękuję za pomoc!

ps. na imię mi Angelika i mam 17lat

RMCF

Opublikowano

Recenzje nowych gier , ludzie lubię być na czasie .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Majnkraft :D. A tak na serio to wrzucaj newsy o grach, tipsy i bugi znanych gier. Jak jesteś ładna, rób vlogi w których mówisz o rożnych skandalach w świecie gier itd ;).

Ps daj link do przykladowego filmu :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Nie musisz być ładna żeby nagrywać vlogi.. Musisz mądrze gadać. Ale jak jestes ładna to już nie musisz dobrze gadać : ).

Gry to nagrywaj to co jest obecnie na topie. BF3 End Game? : )

Wyslij na PW link do kanału :)

skpUo.png

Opublikowano

problem z takimi pytaniami jest taki że jeśli był jakiś sposób to teraz każdy takich filmików ma dość a dużo osób nie będzie szukać let's playów ze starszych gier dlatego proponuję znaleźć jakąś grę indi (niezależną akutrat w CDA jest płyta z nimi)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

dziękuję wam za pomoc :)

ps. minecraft to już chyba trochę oklepany jest ;p

Zdecydowanie, nawet w to nie wchodź. Propozycje zostały już napisane, powodzenia.

Opublikowano

Uwaga to będzie głupi żart, więc jeśli nie chcesz czuć się urażona to nie klikaj spoiler:

POKAŻ CYCKI xD

A tak na poważnie można nagrywać wszystko na YT tylko zależy jak podejdziesz do tematu, jak nie będzie różnić się to od innych Let's Play to nawet nie próbuj i nie nagrywaj minecrafta!

Opublikowano

Nagrywaj tak aby to Tobie sprawiało przyjemność, a jeśli chcesz nagrywać pod publikę, leć w standard.
Majnkraft.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nagrywaj tak aby to Tobie sprawiało przyjemność, a jeśli chcesz nagrywać pod publikę, leć w standard.

Majnkraft.

właśnie ten "majnkraft" to nic ciekawego w necie pełno tego jest ^^

nie wiem czy tum tu się zachwycać oglądając jak ktoś klocki ustawia xD

w kółko to samo :P

lub ciągle eskejpy przechodzi

RMCF

Opublikowano

no ja także nie wiem czym sie ludzie jarają, ale taka prawda, teraz gdy nie nagrywasz majnkrafta, to sporo ludzi (młodych[i głupich] ofc.) uważa ze masz do dupy kanał.
I teraz aby jako tako się wybić musisz nagrywać na prawdę zajebiste filmy, mieć "dobre plecy" (czyli kogoś kto Cie wybije) albo stosować magiczne sztuczki.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nagrywaj filmiki z tych gier, w które lubisz grać :D

I tu jest problem, bo nie każdemu może się ta gra spodobać.

Tak jak wyżej napisali.

Najlepiej nagrywać filmy z najnowszych gier.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

I tu jest problem, bo nie każdemu może się ta gra spodobać.

Tak jak wyżej napisali.

Najlepiej nagrywać filmy z najnowszych gier.

Jeśli prowadzisz program bez pasji i zaangażowania, nikomu się kanał nie spodoba.

lepiej grać w to w co się lubi, niż w to w co ktoś Ci każe.

1394725204-U719057.png

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...