Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Tryndamere AD czy AP?

Nuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam lepiej jest robić tryndamere pod AP czy AD.

Robiłem go pod AD ale koledzy gadali ze podobno lepszy jest pod AP.

Jeśli lepszy jest pod AP to dlaczego i prosiłbym o dobry build.

Opublikowano

W trybie rankedowym jest o wiele lepszym pod ap , jeżeli chodzi o zwykłe rozgrywki (normal) , lepiej się pobawić nim pod ad bo tak to cie tam rzadko scoutrują ...

Opublikowano

Powiecie mi co ma Trynda AP w sobie że tak go chwalicie ? Przecież to jak Lux ad -,- Ja tego nie rozkiminiam moze pomożecie ?

Masz dobry przelicznik na e + heal i tylko tyle. Co kryta cd e spada o jakies 2s.

Trynda ap useless po nerfie, nie poelcam

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy pod AD, bo co mu da ten heal skoro jak założycie krwiopijca to po kilku hitach będzie miał tyle samo a nawet i wiecej hp.

Jak się gra SOLO topa to heal jest przydatny, ale sądzę że AD jest o wiele lepszy.

Opublikowano

@UP pierwsze słysze :O

Rankedy ap : nashor , buty maga , 2x rabadon , zmora , zhonyia

Ale pod ap idziesz nim tylko wtedy jak grasz solo topa .

Na jungle i normalne only ad

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Przed nerfem jego zajebistością było życie po życiu, tzn wbijamy w tf, każdy nas focusuje dedzimy, włączamy ulti, żyjemy, q i mamy full hp. Teraz żeby coś uleczyć trzeba nabić sobie pasek. Ogólnie to ap trynda wcale nie jest taki pro jak go inni zachwalają.

Opublikowano

nie buduj ap. tryndamerec ad jest najbardziej op postacia w lolu. w praktycznie kazdym normalu w 40-50 minucie wdupialem sie w grupke 3-4 wrogow i sam ich wszystkich niszczylem.. miodzio :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...