Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Brak maila ze zresetowanym hasłem

taner170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam nastepujacy problem.Przez przerwe od ca zapomnialem hasla,wiec zresetowalem haslo,niestety mail z haslem mi nie przychodzi i nie wiem co teraz zrobic.POMOCY

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz wysłać ten reset hasła czy co tam robiłeś. Tylko najpierw zrób to co jest opisane tym poradniku.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Czasami jest tak, że w ogóle nie przychodzą w jakiś dzień maile, spróbuj zrobić jeszcze na gmailu, a jak nie to spróbuj jutro.

Opublikowano

Ty zresetowałeś te hasło w sensie? Usunąłeś je? I teraz żadnego nie masz? Bo nie rozumiem.

wykonał reset hasła, a ono nie przyszło na maila

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

poczekaj dwa dni . musi ci to przyjsc ja kiedyś na maila po rejestracji czekałem 3 dni bo coś tam nexonowi nawalilo, więc uzbroj się w cierpliwość :-D

Mail dochodzi w max 1 godz. Odblokuj anty spam. I zobacz czy dobrze wszystko wpisujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...