Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Singed i skin

Camo.

Który skin?  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który skin?

• Surfer Singed
      19
    • Augmented Singed
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Augmented wygląda zdecydowanie lepiej, sam outlook jest zajebisty, do tego jeszcze sposób, w jaki się porusza :D

Opublikowano

Dla mnie zdecydowanie Augmented Singed ,ale to chyba twój wybór więc wybierz tego ,który ci się bardziej podoba.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

No sorry, ale to debilne myślenie.

Po co zakładać temat z pytaniem jaki skin wybrać, skoro zaraz potem mówi się: 'Ten skin ma dużo osób', to tak, jakby już się chciało wybrać inny.

Zrozum, każdy ma inny gust, dla mnie np. ten skin wygląda zupełnie jak Bane, co sprawia go jeszcze bardziej zajebistym.

//Oba mi sie bardzo podobają.

No jeszcze lepiej...

Opublikowano

Znaczy nie wiem. Oba mi sie podobają w cholere, ale zniecheca mnie Augmented, bo ma go dużo osob.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Surfer, bo lubię taki niekonwencjonalny wygląd. Jak dla mnie fajniej biegać gościem popijającym drinka z deską surfingową, niż przypakowanym kozakiem ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

NIe wiem czemu ale twoje niezdecydowanie mnie wkurwia , po co zalozyles ten temat? ehh...

ale pomoge ci surfer jest fajniejszy o wiele , wedlug mnie

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Oczywiście, że surfer. Przypakowane koxy są już passe :)

Jak dla mnie fajniej biegać gościem popijającym drinka z deską surfingową, niż przypakowanym kozakiem ;)

Święte słowa :P

Opublikowano

Surfer jak dla mnie o wiele lepszy i bardziej bekowy niż jakiś "dres" bez bluzy :D

Bym miał Singeda to bym wybrał ten skin ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...