Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PLIKI SERWEROWE MINECRAFT [BUKKIT] [SURV+RPG] [BUKKIT] [1.4.7] HOT!

Koksu5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, mam dla was pliki serwerowe wykonane przeze mnie !

Pliki opierają sie na silniku bukkita oraz są z wyjątkową specyfikacją dla typu serwer RPG+SURV.

Całość plików obejmuje launcher który zrobiłem na ich potrzebe, nie jest on jakis super nowatorski ale przyjemnie sie z niego korzysta.

Czas jaki poswiecilem na szukanie pluginow jest bardzo spory gdyz czekalem na odpowiedzi oraz szukalem na glownej stronie bukkita

lecz jak wiadomo kto szuka ten ma. Po wyodrebnieniu wszystkich plikow udalo mi sie stworzyc pliki idealne obejmujace serwery

w 60%RPG i w 40% survival oraz 10%FB (dzialki itp.). Pliki beda aktualizowane wraz z tematem co tydzien w poniedzialek. Poniedzialek? dlaczego

akurat poniedzialek, otoz mam caly weekend na doskonalenie ich i wlasnie dlatego. Pliki z początku byly stworzone do mojego

urzytku codziennego lecz uznalem ze warto bedzie sie z wami nimi podzielic i tak tez zrobilem, macie przed oczami pliki

odpowiadajace wspolczesnemu i idealnemu serwerowi jaki wiekszosc osob chciala zobaczyc oraz na nim pograc. Jesli masz konto na youtube.pl i podobaja

cie sie pliki mozesz mi sie odwdzieczyc klikajac subskrybuj, a jesli nie masz konta na youtube.pl daj mi lajka na MPCforum.pl ! Pozdrawiam

pluginy.png

AuthMe - Plugin odpowiedzialny za logowanie oraz tworzenie kont

AutoMessage - Plugin odpowiedzialny za wysylanie automtycznych wiadomosci

AutoSaveWorld - Plugin odpowiedzialny za automatyczne zapisywanie swiata

Bedhealth - Plugin dzieki ktoremu podczas spania regeneruje nam sie HP

Chat Slow Mode - Dzieki temu pluginowi mozemy wysylac wiadomosci na Chacie co 3sek, przez co nie ma spamu

ChestShop - Sklepy na serwerze

Citizines - Questerzy, posagi, kowale oraz wiele, wiele wiecej.

Commander - Plugin dzieki ktoremu mozemy przypisywac komedy m.in. buttonom, plytka naciskowym, tabliczka itp.

CookieMonster - Dzieki temu pluginowi z potworow mozemy otrzymac pieniadze (po zabiciu potwora)

Essentials - Dodaje podstawowe komendy

ExpBuster - Mozemy sobie ustawic ile expa mozna zdobyc z danego moba.

IChat - Wtyczka

IConomy - Dodaje ekonomie na serwerze.

LWC - Dodaje wlascicieli do szkrzynek, drzwi, buttonow, plytek itp.

mChatsuite - Dodaje bardziej roznorodne komunikaty.

MobHealth - Pokazuje ile danemu mobowi/graczowi zostalo HP (idealnie skonfigurowane)

NameTags - Pokazuje po kliknieciu TAB zmieniony lub kolorowy nick VIP'a, Admina itp.

OpenINV - Plugin umozliwiajacy otwarcie ekwipunku gracza przez admina,wlasciciela itp.

OtherDrops - Plugin dzieki ktoremu mozna ustawic, jaki przedmiot ma dropic i z czego.

PermissionsEX - Plugin dodajacy rangi na serwerze.

PlayerStatusSigns - Plugin dzieki ktoremu mozemy przy swoim terenie postawic tabliczke pokazujaca czy jestesmy ONLINE lub OFLINE

PluginMetrics - Wtyczka

PvPToggle - Plugin blokujacy uciekanie podczas PvP (wylogowanie, /spawn)

Reservation - Plugin dodany z mysla o VIP'ach ktory dodaje rezerwacje slotow

SimpleRegionMarket - Plugin dodajacy handel dzialkami/terytoriami.

Sylvester - Plugin dzieki ktoremu mozemy nadac komenda RedstoneLamp'ie mozliwosc wypuszczania Firework'ow. (petard.).

TreasureChest - Plugin dodajacy magiczne skrzynki na serwerze.

Lores - Plugin umozliwiajacy zmienienie nazwy przedmiotu oraz jego opisu (wiecej info mozna znalesc w google.pl)

WorldEdit - Szybka edycja swiata

WorldEdit - Zabezpieczanie terenu przed grieferami oraz innym NIEgraczami.

download2.gif

Pliki serwerowe by Amm0Polska v1.0.0 :

Skan :

Film na youtube.pl !

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Dodaj może tuta jakies komendy czym dodać rangi itp ja se z tym poradzę ale nie każdy potafi ogarniać plaginy

Opublikowano

@UP

Już edytuje :)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Opis plików naprawdę średni, dodatkowo część pluginów bezczelnie zaebałeś od BR3NDa.

Zrób swoje pliki, to ocenię, bo na razie to masakra...

5465845486.png

Opublikowano

Plagiat -_-

mca.png
Szybko i sprawnie ! Więcej inforacji : Priv, GG, Skype, TS, E-Mail
Wykonuję również prezentacje serwerów !

Masz ciekawą propozycję dotyczącą serwera +40 slotów ?? Pisz śmiało.

Jeśli masz mnie "olać" po dwóch tygodniach to lepiej nie pisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...