Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot + wh do counter strike 1.6

ziomo75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ! Otóż to poszukuję następujących rzeczy do counterstrike 1.6 . Przepraszam, że piszę, ale duuużo jest tego i nie ogarniam. Potrzebuję więc :
- Aim Bot regulowany najlepiej z ESP
- WallHack
Cheaty prosiłbym z jak najmniejszą ilością wirusów. Aim i wh mają być połączone w jednym programie, dll itd.

gx4c.jpg

Opublikowano

To nie wirus. To złośliwy kod cheata. 90% haxów jest wykrywanych jako wirus. OpenGL.dll to samo WH, bez aima.

Opublikowano

Dobra można zamknąć. Nie chcę wirusów, bo jestem na nie przewrażliwiony.

Jak chcesz, ale cheata bez wirusów nie ma. Jakoś one muszą się włamać do tej gry, a bez wirusów tego przecież nie zrobią ;)

Zamykam. Jakbyś chciał aby otworzyć temat, to napisz na pw.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Kurwa tak trudno znaleźć?

http://www.mpcforum.pl/forum/285-non-steam-wykrywalne/

Wchodzisz tam i do wyboru do koloru i zapamiętaj żę nie ma czita bez wirusa (nieszkodliwego) ale ty i tak pewnie tego nie zrozumiesz i swoje -.-

Przecież ja rozumiem, że nie ma cheatów bez wirusa,ale chciałbym takie co mają po 2 ,3 wirusy.

gx4c.jpg

Opublikowano

Koleś rozwalasz mnie. Nie dociera, że to nie są szkodliwe wirusy? Jak chcesz coś w 100% czyste to w dziale Wykrywalne masz temat "AIM" napisany przez "botek98". Dałbym link ale jestem na telefonie i cieżko tu internet chodzi. Skan tego haxa: 0/48

Opublikowano

Koleś rozwalasz mnie. Nie dociera, że to nie są szkodliwe wirusy? Jak chcesz coś w 100% czyste to w dziale Wykrywalne masz temat "AIM" napisany przez "botek98". Dałbym link ale jestem na telefonie i cieżko tu internet chodzi. Skan tego haxa: 0/48

Ciekawe jakie ma funkcje ? Spamowanie " mam haxa bez wirusów I gówno nim zrobie? " :D

@ Do Autora.. Człowieku przeciętny hack ma 7-10 wirusów a ten co ma 2-3 to jakiś zwykły syf.. Jeśli nie chcesz pobierać bo nie chcesz wirusów to po kiego chu*a wchodzisz na te forum i piszesz takie tematy? Graj bez cheatów bo nigdy nie znajdziesz czystego hacka, który będzie działać..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ciekawe jakie ma funkcje ? Spamowanie " mam haxa bez wirusów I gówno nim zrobie? " :D

@FireShield mi działa, ma AIM i WH.

www.mpcforum.pl/topic/839604-aimbotrar/

I co? Nie wiem jak to możliwe ale skan wykazuje 0 wirusów. Mi Avast podczas pobierania też nic nie wykrył.

Ale szczerze mówiąc każdy potężny cheat ma mnóstwo wirusów. Ja używam haxa na którym gra RaFiX # ElegaN Skilla i ma 41/48 ;)

Opublikowano

Ale szczerze mówiąc każdy potężny cheat ma mnóstwo wirusów. Ja używam haxa na którym gra RaFiX # ElegaN Skilla i ma 41/48 ;)

Też na nim gram ale sporadycznie.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...