Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamordowana kobieta wtf?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj w radiu usłyszałem, że w okolicach Bezled (Warmia i Mazury) znaleziono zwłoki kobiety. No brzmi zwyczajnie w XXI wieku ale jest jedno "ale" .. sprawcą mordu jest tzw "Rosyjska Mafia". Wiadomo do obwodu Kaliningradzkiego jest blisko z Bezled więc Ruscy zamordowali kobietę. A dlaczego? W radiu mówili, że zamordowana kobieta nie posiadała serca i niektórych narządów do przeszczepu. Podobno jeżdzą czarnym BMW i białym busem.

Macie może jakieś namiary w internecie na podobne sprawy? Ja niestety nie potrafię nic znaleźć. To nie jest zmyślone bo tak naprawdę mówili, a że słuchałem to w szkole (radio w telefonie) to zbytnio nie zrozumiałem to mogłem coś przekręcić.

Ja sobie nie wyobrażam zabić kogoś po to aby zarobić kasę. Ja wiedziałem, że Ruscy to mają na bani ale no żeby aż tak ?:O

photo261314.png

Opublikowano

rosja to inna kultura ;/ baa , kosmici ;)

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Weteran
Opublikowano

Jeżeli to byli Rosjanie, to nie porzuciliby tego ciała, tylko przerobili na np. kebaby i jeszcze na tym zarobili dodatkowo :f

1329036830-U154499.png
Opublikowano

nic takiego w necie ni ma :IO

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Tez o tym slyszalem,ale to jakies gimbusy pewnie wymyslily historyjke i teraz szukaja problemu tam gdzie go nie ma ...

W Bartoszycach(moje miasteczko ;>) tez cos bylo,mozesz sprawdzic na forum miasta czy ktos cos o tym pisal :)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Tez o tym slyszalem,ale to jakies gimbusy pewnie wymyslily historyjke i teraz szukaja problemu tam gdzie go nie ma ...

W Bartoszycach(moje miasteczko ;>) tez cos bylo,mozesz sprawdzic na forum miasta czy ktos cos o tym pisal :)

Współczuję wam #Eselka

@TOP- To nie jest pierwsza taka sprawa, nic nowego, ludzie robią takie rzeczy i będą robić, to jest XXI w.

734349_550879188280338_771998597_n.jpg

Opublikowano

Tez o tym slyszalem,ale to jakies gimbusy pewnie wymyslily historyjke i teraz szukaja problemu tam gdzie go nie ma ... <br /> <br />W Bartoszycach(moje miasteczko ;>) tez cos bylo,mozesz sprawdzic na forum miasta czy ktos cos o tym pisal :)<br />

<br /><br />Pozdro z Bartoszyc <_<
Opublikowano

Różnie to bywa, moim zdaniem jeśli odnaleźli ciało bez różnych organów to po prostu zostały je celowo , tak to powiem " zabrane " dla handlu, różnie to bywa na świece że bogacz ma syna który potrzebuje danego organu a którego nie zaoferuje mu szpital... ble ble :D wystarczy oglądnąć film " Train " :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

<br /><br />Pozdro z Bartoszyc <_<

Też jestem z Bartoszyc :D

Sądząc po nazwie to prędzej na rzeźnie 3 przyczepami cię wywiozą.

Panie, nie obrażaj pan.. dobre?

Nie wiedzieliście ze biorą ludzi i ich kroją a później sprzedają np. nerki ?

Ja wiedziałem ale ja się zdziwiłem, że to tak blisko mojej miejscowości, a uwierz, że w Bartoszycach za dużo to się nie dzieje (no chyba, że ostatnia sprawa z pobiciem dilera przez gang kulturystów xD) Wee i teraz sobie idź spokojnie na tory kolejowe (nieczynne) na jabola jak Ci Ruskie przyjedzie i wpierdoli kose w ryło :D

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...