Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy LoL będzie mi działał z PenDrive?

Zakosikredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam pendrive 8GB, i myślałem o zainstalowaniu na nim LoL`a.

Chcialem zapytać,czy wszystko chodzilo by z PenDrive ?

Czy by sie aktualizowało i wszystko patchowalo na Pendrive??

I pytam,bo jeśli tak, to moge kupić PenDrive 16 lub np. 32gb :rolleyes:

Odrazu mówie: NIE,NIE ZAINSTALUJE NA DYSKU!(Za mało miejsca)

Czekam na odpowiedzi! :P

Opublikowano

Dafuq? Normalny przenośny dysk, więc dlaczego miałyby skakać FPSy?

Jeżeli pendrive jest szybki, to bezproblemowo będzie chodziło, wręcz jak z dysku.

Opublikowano

Jeżeli skopiujesz, przeniesiesz czy co tam wymyślisz to nie. Chyba że zainstalujesz ale to było by bez sensu. Lol nie jest w wersji portable (czyli że bierzesz pendrive podpinasz byle gdzie i na każdym kompie działa tylko działa na tym na którym zainstalowałeś) a chociażby jakbyś chciał na jakiegoś kompa tak nagrać to przecież zwykłe pendrivy mają tak słabą przepustowość że gra ładowała by Ci się godzinę..

Opublikowano

Będzie, ale wolniej. Szybkość odczytu danych z pd jest mniejsza niż z dysku, skutkuje to dłuższym ładowaniem, a nie skakaniem fpsów jak Pan moderator wyżej dojebał (nie ma znaczenia czy na pd jest lol czy na dysku, na słabym kompie tu i tu będzie lagować)

Opublikowano
Jeżeli skopiujesz, przeniesiesz czy co tam wymyślisz to nie. Chyba że zainstalujesz ale to było by bez sensu. Lol nie jest w wersji portable (czyli że bierzesz pendrive podpinasz byle gdzie i na każdym kompie działa tylko działa na tym na którym zainstalowałeś) a chociażby jakbyś chciał na jakiegoś kompa tak nagrać to przecież zwykłe pendrivy mają tak słabą przepustowość że gra ładowała by Ci się godzinę..

Gowno prawda. Opowiem wam dzieciaczki historię mojego lola.

Lapek1 -> komp -> lapek2 -> komp

Strzałki oznaczają pena 16gb. Nic nie lagowalo. Aktualizacje ściągaly sie tyle samo. Żadnej różnicy w użytkowaniu. Na pendrive jest nawet wygodniej bo możesz grać wszędzie;)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Gowno prawda. Opowiem wam dzieciaczki historię mojego lola.

Lapek1 -> komp -> lapek2 -> komp

Strzałki oznaczają pena 16gb. Nic nie lagowalo. Aktualizacje ściągaly sie tyle samo. Żadnej różnicy w użytkowaniu. Na pendrive jest nawet wygodniej bo możesz grać wszędzie;)

No!

I to taką odpowiedz chodziło. :)

Że osoba która juz tak gra/grała sie wypowiada a nie.. :P

A więc,DZIĘKI CI WIELKIE :D

POZDRO! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...