Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RamapgeCraft.gomc.pl [Survival+Frakcje+Handel] [48slot] [Sortowanie eq 2 kliknięciami] [Oficjalna prezentacja] [Zapraszamy]

MlecznaDolina1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera NIE POLECAM!

Administrator nie ogarnia podstawowych komend, jak sama jego nazwa wskazuje "Lulek" co tutaj się dziwić... Nie ogarnia żadnych komend typu, /tpa oraz /tp... Pyta graczy o permissions bo nie o wie co to w ogóle jest... ! Czuję się zbulwersowany! Zapłaciłem za Kox-a który nie posiada, żadnych komend, które są wymienione w usłudze! Jeszcze raz nie polecam!

Opublikowano

Witam. Dziś niestety mieliśmy małą cofkę. Wszystko zostało naprawione. Po 2: /tpa i /tp na survivalu chyba nie jest wskazane. A co do mojego nicku to nie wiem o co Ci chodzi? Może chociaż się przedstawisz nickiem. ?

Opublikowano

Witam. Dzisiaj w godzinach popołudniowych po powrocie z pracy zasiadłem przed komputerem w celu znalezienia porządnego serwera z pluginem factions w celu spędzenia miłego czasu w gronie wielu przyjaciół. Zobaczyłem świetną prezentacje, postanowiłem poświęcić swój czas. Jakie było moje zdziwienie gdy wbijając na serwer admin powitał mnie wyzwiskami, do tego zbanował kilku nie winnych graczy, których po namyśle zaczął odbanowywać. Niekompetencja administracji to pierwszy minus. Admin powinien znać podstawowe komendy, być kulturalnym chociaż ... masakra na prawdę

Kolejnym minusem są bugi w grze, dzięki którym da się wiele osiągnąć prawie nic nie robiąc, administracja lekceważy błędy w grze komentując iż wszystko kiedyś wróci do normy.

Jedynym plusem serwera są prawie darmowe diaxy. Jeśli ktoś kocha takie serwery to propozycja dla niego.

Ja oceniam serwer -1 / 5

radiator0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...