Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nexon Cash

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Moje pytanie jest takie czym się różni sklep w necie od tego w grze, bo w grze np. ten minigun ''M134'' jest też w sklepie w grze i w tym sklepie na co...

2. Ten ''M134'' jezeli kupie za NX to w grze jak mam 7lvl i tak go nie włożę? Bo on jest od 16 lvl? czyli go i tak nie włożę , a i on tylko wejdzie na 5 slot? na 3 go nie włoże? jak kupuje ta bron to i tez 5th slot muszę se kupić? (

http://en.warrock.nexoneu.com/Shop/item?page=2&category=weapons&branch=heavytrooper#

)

tak pisze przy tej broni:

Description Gatling-style machine gun firesthousands of rounds per minute.

Adevastating weapon with huge recoil.Minimum Level: 16

Additional information - Branch : Heavy Trooper
- Edition :
- Slot :5
- Ammo :200rounds x 0clips

za pomoc lajki

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1 W grze kosztuje dinary w sklepie za NX Cash. Niczym sie nie róźni.

2 Aby go kupic w grze musisz miec premium (do premium jest dodawany 5 Slot) i 16 lvl.

Jeżeli go kupisz w necie (przez strone) musisz miec premium/5th slot, jeżeli nie będziesz miał 5th slotu to nie bedziesz z niego mógł strzelac bo nie będziesz mógł jej założyc.

Ew. zostaje hack z 5th Slotem.

320551442138510845087.png
Opublikowano

2 Aby go kupic w grze musisz miec premium (do premium jest dodawany 5 Slot) i 16 lvl.

Jeżeli go kupisz w necie (przez strone) musisz miec premium/5th slot, jeżeli nie będziesz miał 5th slotu to nie bedziesz z niego mógł strzelac bo nie będziesz mógł jej założyc.

1.Ale teraz do premium jest dodawany tylko bronie bez 5th slot?

2.i co jak kupie premium to lvl nie jest brany pod uwage? bo napisałeś, że dostane 16 lvl?wtf

3. Jak kupie przez strone to chyba tylko 5thslot na co premium? skoro ta broń dostane?

4. i jak kupie jakąś broń przez strone to gdzie mi ona potem sie pojawia?

Opublikowano

2.i co jak kupie premium to lvl nie jest brany pod uwage? bo napisałeś, że dostane 16 lvl?wtf

3. Jak kupie przez strone to chyba tylko 5thslot na co premium? skoro ta broń dostane?

1 Chodzi mo o zwyczajne premium.

2 Napisałem żeby można było kupic m134 w grze (IS) to musisz miec min. 16 lvl bo inaczej jej nie kupisz.

3 Mówię że do premium (zwyczajnego) jest dodawany 5th Slot (na okres premium- do końca premium).

Możesz też kupic sam 5th Slot.

4 W grze wchodzisz w IS>>invectory>> Out Box.

http://www.mpcforum.pl/topic/659565-tut-kupno-i-odbior-broni/
Opublikowano

2 Napisałem żeby można było kupic m134 w grze (IS) to musisz miec min. 16 lvl bo inaczej jej nie kupisz.

3 Mówię że do premium (zwyczajnego) jest dodawany 5th Slot (na okres premium- do końca premium).

Możesz też kupic sam 5th Slot.

2. Chodzi mi, że jak kupie premium na 7 lvl i kupie tą broń za nx to jej nie założe?, bo ona jest na 16lvl? czy jak sie ma premium to można wszystko włożyć na siebie?

3. Tu mi chodziło, że np. mam 16lvl kupuje 5th slot i ta broń za nx i będe mógł ją wsadzić chyba nie? bo po co tu premium skoro za nx kupuje? ;p

za pomoc lajki

Opublikowano

2.Jeżeli bedziesz miał premium i 7 lvl a kupisz M134 za NX Cash to będziesz mógł ją użyc.

3 Jeżeli kupujesz coś przez stronę za NX Cash to nie musisz miec Danego LVL np. możesz miec M134 na 1 lvl ale musisz kupic za NX Cash, jeżeli masz

premium i chcesz kupic w grze w IS to musisz miec Dany lvl na daną broń

Tak będziesz mógł jej uzywac.

Opublikowano

1.czyli teraz mam 7 lvl(złóżmy bez premki) moge kupic sobie te m134 za nx?, które jest na 16 lvl i będe mógł je włożyć tak? no, ale ta broń jest tylko na 5thslot ;/ więc i 5thslot musze kupic? czy jeżeli kupie te dwie rzeczy za nx to i tak nie włoże choć kupiłem to za nx?, bo trzeba mieć premke?

2. Złożmy mam premium i wymagany lvl i kupie te m134 za dinary będe mógł je wsadzić na 3 slot czy tylko na 5thslot?;/

lajki dam jutro - dzis się wyczerpały :)

Opublikowano

1.czyli teraz mam 7 lvl(złóżmy bez premki) moge kupic sobie te m134 za nx?, które jest na 16 lvl i będe mógł je włożyć tak? no, ale ta broń jest tylko na 5thslot ;/ więc i 5thslot musze kupic? czy jeżeli kupie te dwie rzeczy za nx to i tak nie włoże choć kupiłem to za nx?, bo trzeba mieć premke?

2. Złożmy mam premium i wymagany lvl i kupie te m134 za dinary będe mógł je wsadzić na 3 slot czy tylko na 5thslot?;/

1 Jeżeli kupisz za NX Cash M134 i 5th Slot to będziesz mógł ją założyc.

3 Nie m134 Jest tylko na 5th Slot ew. M134_gold na 8th Slot ale na razie nie jest dostępna do kupna. Jeżeli będziesz miał 16 lvl i dinary oraz premium(do premium jest 5th slot Dołączony do pakietu, kupisz same premium masz już 5th slot bez kupowania go.) to będziesz mógł ją założyc na daną postac.

Opublikowano

Up@ wyjaśnij mu z sensem ... bo mieszasz mu w głowie.

Oj Tomaszek, różni się różni ;)

1. Moje pytanie jest takie czym się różni sklep w necie od tego w grze, bo w grze np. ten minigun ''M134'' jest też w sklepie w grze i w tym sklepie na co...

2. Ten ''M134'' jezeli kupie za NX to w grze jak mam 7lvl i tak go nie włożę? Bo on jest od 16 lvl? czyli go i tak nie włożę , a i on tylko wejdzie na 5 slot? na 3 go nie włoże? jak kupuje ta bron to i tez 5th slot muszę se kupić?

(http://en.warrock.nexoneu.com/Shop/item?page=2&category=weapons&branch=heavytrooper#)

tak pisze przy tej broni:

Description Gatling-style machine gun firesthousands of rounds per minute.

Adevastating weapon with huge recoil.Minimum Level: 16

Additional information - Branch : Heavy Trooper
- Edition :
- Slot :5
- Ammo :200rounds x 0clips

za pomoc lajki

1. Tak jak powiedział - Nexon Cash i dinnary. Na dodatek możesz np. na stronie kupić eventowe rzeczy typu : Gold Premium + MP5K Red i PSG_1 Red z Gold Premium... paczki eventowe takie jak - Valentine Day event itd... w IS tego nie ma :)

2. Kupując na Stronie nexon'a nie musisz mieć tego 16 lvl'a ... możesz mieć pierwszy i broń kupisz i założysz. Oczywiście musisz kupić dodatkowo 5 slot. W item shopie żeby kupić tą broń musisz mieć premium... a z premium 5 slot dostajesz dodatkowo.

Kupując tą broń nie masz wymaganego levela, 16 ;) dlatego wyskakuje Ci takie info.

1.Kupując premium automatycznie dostajesz 5 slot przy starcie, nie musisz go kupować. Kupujesz bronie na ten 5 slot normalnie.

2. Kupując broń na stronie NEXONA nie musisz mieć 16 lvla. Kupując z premium w ItemShopie musisz mieć 16 level.

3. PRzez stronę, jeżeli kupisz broń do niej musisz kupić 5 slot też na stronie za 2200 NX CASH CHYBA... żadnej broni nie dostaniesz kupując 5 slot.

4. Tak jak mówiłem, jak TopGun w outboxie :)

07gv6.jpg

helpwar.png

2. Chodzi mi, że jak kupie premium na 7 lvl i kupie tą broń za nx to jej nie założe?, bo ona jest na 16lvl? czy jak sie ma premium to można wszystko włożyć na siebie?

3. Tu mi chodziło, że np. mam 16lvl kupuje 5th slot i ta broń za nx i będe mógł ją wsadzić chyba nie? bo po co tu premium skoro za nx kupuje? ;p

za pomoc lajki

2. LOL LOL ... zdecyduj się, albo chcesz kupować premium i kupować w ItemShopie albo kupować za NX CASH na stronie ...

wyżej zobacz..

1. Będziesz mógł .. ale musisz kupić za NX JESZCZE 5 slot.

inj84v.jpg

2. m134 jest tylko i wyłącznie na 5 SLOT... więc jak ją założysz na 3 slot ?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jezeli kupujesz w is na stronie za NX to nie jest wymagane premium ani lvl. Jak chcesz ta bron zalozyc to albo kupujesz premiu albo 5 slot. Jezeli masz juz kupiona bron to lvl cie nie obchodzi. Mozesz ja zalozyc. Lvl jest potrzebny tylko do kupna w is w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...