Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy opłaca się kupić za 1200g czołg premium ?

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem gazetkę z goldem. Czy opłaca się za tą sumę kupić jakiegoś dobrze zarabiającego czołga ? Czy może czekać na promocję ? Kiedyś kupiłem T-25 i jestem z niego bardzo zadowolony.

Ps. Nie piszcie że lepiej dołożyć czy coś. Nie mam zamiaru wydawać więcej pieniędzy. Mam 1200g i tyle.

Opublikowano

Ja bym poczekał na promocję jakiegoś 5 tieru. Kupisz go za 750g a resztę można zainwestować w np. miejsca w garażu/barakach na promocji.

76561198001815076.png
Opublikowano

No właśnie też nad tym myślałem. Wydaje się to być najlepsza opcja. A jakiego z V tierów premium byś polecił ?

Churchill III jest dobry? Bo jak sobie przypominam to nigdy jakimś mocarzem nie był i zawsze go lałem moim KV-1.

Do Matilda IV też jestem sceptycznie nastawiony. Niby V tier, ale jak widzę czołg średni, a ja bardziej preferuje ciężkie, natomiast wydaje mi się że jest dużo słabszy od T-25. Choć mogę się mylić.

T14 z amerykańskiego drzewka wydawałby się dobrym pomysłem, jednak ma ogromnego weakspota i boje się że będę łatwo padał.

Reszta czołgów powyżej 1500g ( chociaż jakby była promocja na jakiegoś za 1750g to dałbym rady kupić).

Artami i td'kami zainteresowany nie jestem. Może masz jakąś ciekawą propozycje ?

Opublikowano

No właśnie też nad tym myślałem. Wydaje się to być najlepsza opcja. A jakiego z V tierów premium byś polecił ?

Churchill III jest dobry? Bo jak sobie przypominam to nigdy jakimś mocarzem nie był i zawsze go lałem moim KV-1.

Do Matilda IV też jestem sceptycznie nastawiony. Niby V tier, ale jak widzę czołg średni, a ja bardziej preferuje ciężkie, natomiast wydaje mi się że jest dużo słabszy od T-25. Choć mogę się mylić.

T14 z amerykańskiego drzewka wydawałby się dobrym pomysłem, jednak ma ogromnego weakspota i boje się że będę łatwo padał.

Reszta czołgów powyżej 1500g ( chociaż jakby była promocja na jakiegoś za 1750g to dałbym rady kupić).

Artami i td'kami zainteresowany nie jestem. Może masz jakąś ciekawą propozycje ?

Matylda jest ponoć niegrywalna, zbyt duży muł jak na średni czołg. Ja bym na twoim miejscu kupił pierwszy lepszy czołg, który będzie na promocji. Czołgi te zbytnio się nie różnią a zarobki mają podobne.

76561198001815076.png
Opublikowano

Polecam z trzecich tierów t-127 i FCM36 Pak40

Trzecich kupować nie będę. Tylko V i wyżej

Ja bardzo polecam Churchilla III. Ja zawsze swoim Churchillkiem bije każdy czołg ciężki T5. :D Czekaj na promocję na niego.

Ja pamiętam że go biłem zawsze :D No ale zobaczymy kiedy promocja będzie

Opublikowano

Lepiej dozbieraj golda i kup jakiegoś lepszego.

Gdybym mógł cię zaraportować za idiotyzm to bym to zrobił:

"Ps. Nie piszcie że lepiej dołożyć czy coś. Nie mam zamiaru wydawać więcej pieniędzy. Mam 1200g i tyle."

Co do tematu: też mam ten kod z cda i osobiście czekam aż będzie promocja na miejsca w garażu (150 za 1) i dokupuje tyle miejsc ile mi się uda.

Opublikowano

Lepiej dozbieraj golda i kup jakiegoś lepszego.

Umiejętność czytania lvl. expert

UWAŻAJCIE, BO JAK BĘDZIE MIAŁ MODA TO WSZYSCY WARNA DOSTANIECIE, NIE PYSKUJCIE MU

TAK KURWA, CZEKAM NA WARNA, MAM TO W DUPIE, BO MI JĄ AŻ ŻAL ŚCISKA, JAK WIDZĘ, ŻE TAKIE FAJNE FORUM MA TAKIEGO CHUJOWEGO KIDMODA

Co do tematu, Ja na twoim miejscu myślałbym nad zaczekaniem chwilki na zniżkę i kupić Churchilla III , a resztę zostawić sobie na premkę

Bardzo fajny czołg, ogarnięty gracz potrafi nim niezły rozpierdol zrobić, dmg wychodzi świetny :D trzeba w weakspoty/półki celować, ale daje rade penetracja :) pancerz nie jest zły, nawet dobry, ale na KW-1 z U-11 122mm trzeba uważać

shoob.png

Opublikowano

Matylda jest ponoć niegrywalna, zbyt duży muł jak na średni czołg. Ja bym na twoim miejscu kupił pierwszy lepszy czołg, który będzie na promocji. Czołgi te zbytnio się nie różnią a zarobki mają podobne.

?!?!???!?!???!?!

Niegrywalna?

plusy:

-dużo hp

-dobry pancerz (tiery mniejsze od V nie mają szans)

-bardzo celne i szybkie działo

-zarobki - 20k za wygraną bitwe|15k za przegrana|do 40k za 4 fragi +

minusy:

-wolna

-słaba penetracja

Ogólnie czołg taktyczny, jak się nauczy nią grać to się gra przyjemnie

1213o.jpg

Opublikowano

?!?!???!?!???!?!

Niegrywalna?

plusy:

-dużo hp

-dobry pancerz (tiery mniejsze od V nie mają szans)

-bardzo celne i szybkie działo

-zarobki - 20k za wygraną bitwe|15k za przegrana|do 40k za 4 fragi +

minusy:

-wolna

-słaba penetracja

Ogólnie czołg taktyczny, jak się nauczy nią grać to się gra przyjemnie

Spokojnie, to tylko moja skromna opinia. Każdy może mieć własną. Mi osobiście ten czołg nie przypadł do gustu, trochę za wolny jak dla mnie, działo też mi nie przypadło do gustu. Osobiście bardziej wole Valentine niż Matylde^^

76561198001815076.png
Opublikowano

Spokojnie, to tylko moja skromna opinia. Każdy może mieć własną. Mi osobiście ten czołg nie przypadł do gustu, trochę za wolny jak dla mnie, działo też mi nie przypadło do gustu. Osobiście bardziej wole Valentine niż Matylde^^

jak jest dla ciebie za wolny to na necie widzialem takie szybkie to sobie kup A-20 i bedziesz zawalał po 70 km/h

Opublikowano

Zależy od twojego trybu gry. Jak nie masz jeszcze IX, to nawet nie trać kasy na tank-a premium. Dopiero na wyższych tierach kupujesz premiumy, abyś nie był totalnym bankrutem. Na małych tierach czołgi premium nie zarabiają zreszta tak dużo kredytów, także raczej odradzam kupna (oczywiście jak chcesz, twój gold twój wybór). Proponuję premke, poczekaj może bd promocja na 3dni premki na ten weekend (event z okazji dnia świętego patryka) lub jeszcze w tym mc, pomoże ci wyexpić się na wyższy tier i możesz także ładnie się dorobić :)

Opublikowano

t26e4

Plusy

- pancerz

- dzialo reload 6s 248 penetracji .

- Nawet sprawny (obracanie sie )

- Zarabia 50k (słaba bitwa) +100k (srednia) 150+(dobra)

- jak na 8 tier maŁO golda kosztuje z 6.2k jak sie nie myle .

minusy

- max 30km na h jako sredni czołg .

Polecam!!!

Opublikowano

t26e4

Plusy

- pancerz

minusy

Polecam!!!

1200 złota to mało jak na czołg który kosztuje 7200.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mam churcilla III i bardzo zadowolony bylem ale teraz juz nim durzo nie gram bo mam inne czolgi ktorymi mi sie lepiej gra, ale jak z premium to jedynie churchill 3 ma 2s przeladowanie 80 dmg dobra penetracja we wszystko na tier 5 wejdzie i wiekszosc czasu z 5tier i ponizej mecze, BARDZO WOLNY jedyna uwaga

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

t26e4

Plusy

- pancerz

minusy

Polecam!!!

Nie dość że opisałeś T34, to jeszcze on ma 1200 golda debilu. Reload- ponad 7sec, penetracja 170, zarobki- 80k na czysto na bardzo dobrej bitwie, kosztuje 7200, max prędkość 38km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...