Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Problemy techniczne rozwiązane

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy widzimy, problemy techniczne zostały rozwiązane. Niestety nie ma jak narazie żadnej rekompensaty więc wszyscy, którzy będą chcieli

kontynuować zbieranie diamentów, będa musieli wydac 500 SB :( (Sprawdzałem i niestety 500 SB musiałem puścić)

Byćmoże EA wynagrodzi to w najbliższym czasie ale jak narazie nic nie wiadomo.

Mam nadzieję, ze owe problemy nie będą tak jak ostatnio występować zbyt często a wydane 500 SB zostanie godnie wynagrodzone...

(jednym słowem te 3 złote od tysięcy ludzi to jednak niezły hajsik i ludzie mogą czuć się oszukani)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ale może z tego powodu dadzą jakiś kod na 500 SB lub więcej żeby w jakiś sposób ludziom to zrekompensować.

OBY TAK BYŁO !

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Swojego czasu po prostu na 24h zmniejszali koszt odnowy. Od tamtej pory problemy zdarzały się wiele razy i rekompensaty nie było więc ja na nic nie liczę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Choć raz zrobili coś co powinni... ale imo lepsze byłyby SB :P

ciekawe ile razy jeszcze takie wtopy ekipa nfsw zaliczy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...