Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reklamy

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zrobiłem akcje te na komórke wczoraj, oczywiście nie jestem głupi kupiłem karte za 5zł i narazie nic nie pobrało, ale z tego co sądzę tylko dwie akcje(reklamy) mi zaliczyło. A moje pytanie jak sprawdzić co mi zalicza, bo jak robie akcje tam z boku jest napis: ''Transaction log'' i tam mi pisze że wczoraj zaliczyło mi 960NX:

11.03.13 NEXON Cash 960 PTS TokenAds NXCash 960.00

no a zrobiłem takie akcje: 1310NX, 1170NX, 800NX, 270NX, 690NX, 690NX, 800NX. I po prostu chce wiedzieć co mi zaliczyło zapewne tylko dwie te za 270NX i za 690NX, bo wtedy wychodzi razem 270+690=960, rozumiem, że tylko dwie zaliczyło, bo z reszty to pewnie chcą kase pobrac i dopiero NX, a nie moga mi pobrac ;d i jak to sprawdzić co mi zaliczyło, a co nie??

A dziś robiłem reklamy z 5 min i zaliczyło mi: 1090NX, a zrobiłem takie: 520NX,820NX,800NX no i nie wiem skąd te 1090 co pozaliczało po trochu każdej reklamy? WTF?! jak sprawdzić to co mi zalicza? czy w ogóle da rade to sprawdzić?

za pomoc lajki

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

da rade to sprawdzić, jak już jesteś przy reklamach to po prawej stronie na górze jest "pomoc" klikasz w to i tam jest napisane jakie reklamy ci zaliczyło a jakie nie, odnośnie tych pkt. nic dziw się, że jest reklama za np. 900NX a ci dochodzi 1100NX bo tak już jest każdemu ponoć inaczej dochodzi ale nie raz też normalnie tyle ile powinno być i nie wszystkie reklamy działają tzw. muszą dostać kase wtedy ci przyznają pkt. :D

aa no i jak robisz reklamy mobile to za nim dezaktywujesz usługe to zaczekaj z 5 min i dopiero wtedy wyłącz, jak nie wyłączysz to jakieś tam smsy bedą ci przychodzić i będą ci zżerać kase :D

dezaktywować możesz do godz. 24 00 tzw. zrobiłeś reklame o 15 00 to lepiej żebyś do 24 00 wyłączył usługe

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

1. a i jeszcze jedno jak zdezaktywuje ta usługę dla mojego telefonu moge sobie ta akcje(reklame) zrobic drugi raz? ;d

2. no i czy w tym ''pomoc'' sa wszystkie akcje, które robiłem od początku, czy po jakimś czasie one znikają?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1. a i jeszcze jedno jak zdezaktywuje ta usługę dla mojego telefonu moge sobie ta akcje(reklame) zrobic drugi raz? ;d

2. no i czy w tym ''pomoc'' sa wszystkie akcje, które robiłem od początku, czy po jakimś czasie one znikają?

1 Raczej nie.

2 Pomoc: te wszystkie reklamu raczej zostaną.

320551442138510845087.png
Opublikowano

co do 1 to nie.. 1 reklamę możesz zrobić tylko 1 raz na 1 koncie ;)

jak juz wszystkie zrobisz to musisz czekać az dodadzą nowe ;)

2. Nie... nie znikaja

Do pana Up; jak pomagasz to stanowczo a nie "raczej" ... badz pewny swojego zdania bo "raczej" to troszke mało mówi ;)

Opublikowano

a za dezaktywacje cos sie płaci? za tego sms'a?

Nie płaci się ... ja bez kasy wysłałem i normalnie ... dezaktywowało ....

1. Zależy czy ją będziesz miał czy nie, jeżeli będzie w reklamach to rób.. również zależy to od systemu reklamy...może ci wyskoczyć info : Twój numer jest zapisany w bazie danych xxx i musisz na innym numerze :)

2. Tak, wszystkie odkąd zrobiłeś pierwszą reklamę.

Tomaszek, ... to samo zdanie co Areq

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...