Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Wtyczką BFP4F

mojn156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...Mam problem z wtyczką którą się instaluje na samym początku a mianowicie wtyczka mi się niby zainstalowała prawidłowo ale mi się gra nie chcę uruchomić więc przeczytałem pewien temat na MPC że trzeba tą otóż wtyczkę odinstalować i zainstalować na nowo i tu tkwi problem bo nie mam danej wtyczki w rozszerzeniach ale Chrome nie pokazuje że wtyczka nie jest zainstalowana. Prosiłbym o pomoc

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Na mozilli ta wtyczka jest ale zależy mi na chrome bo jest lepszy

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Ani na Chrome ani na Mozilli gra się nie uruchamia...Sprawdza Wersje okienko znika i gra sie nie uruchamia
Mam Net framy 3.5 sp1 i 4.0 teraz pobieram 4.5
Microsoft Visual C++ 2008 mam
Windows Vista

37be2935.png

Opublikowano

tak btw od kiedy grasz w bf ? bo wyszla ta nowa aktualizacja i sa starszne bledy mnie po 5 min gry wywala za kazdym razem z gry..

Opublikowano

W BFP4F gram juz od 1.5 roku...
Tylko teraz penosiłem folder z grą na inny komputer zrobiłem plik rejestru wszystko jak należy a tu taki zonk
Juz nie raz tak robilem i wszystko działało a teraz to mnie juz to wkurza

37be2935.png

Opublikowano

Stery najnowsze pobierz

W BFP4F gram juz od 1.5 roku...
Tylko teraz penosiłem folder z grą na inny komputer zrobiłem plik rejestru wszystko jak należy a tu taki zonk
Juz nie raz tak robilem i wszystko działało a teraz to mnie juz to wkurza

to z rejstrem już nie działa :P

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

SebaAce tzn że nawet jak zrobiłem plik rejestru i system wykrywa instalacje to i tak gra mi się nie uruchomi tak?

To będzie oznaczać że musze pobrać na nowo grę :/
W menadzerze zadań nie pojawia mi się nawet proces bfp4f.exe

37be2935.png

Opublikowano

@UPUP

Skąd taka pewność? Jeszcze niecały miesiąc temu ktoś robił i było ok, teraz EAsy coś schrzaniło?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mojn odinstaluj bfp4f przeczyść rejestr ccleanerem i pobierz od nowa tym razem normalnie ze strony bo wina tkwi w rejestrze ;)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

SebaAce jutro to zrobię
Wyczyszczę wszystko i pobiore grę i dam znać o rezultacie

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...