Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer TS

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić jak zrobić własny serwer TS3 w pkt.

1.Pobieramy serwer ts. -Wpisujemy w google serwer team speak 3 i klikamy w pierwszy link.

2.Wersja serwera. - Wybieramy wersje 32 bit lub 64 różnie to będzie bo jedni maja 32 bit a inni 64.

3. Pobrane i co dalej ? -Teraz musimy wypakować to co pobraliśmy a następnie uruchomić serwer aplikacją exe.

4. Wyskoczyło nam małe okienko.- Teraz tego okna naraznie nie zamykamy, otwieramy ts3 i w polącz wpisujemy nasze ip (które ja np brałem z hamachi które jest nie potrzebne) w tym okienku znajduje się klucz czy jakoś tak na sloty.

5. Podczas połączenia z moim serwerem wyskoczyło male okienko.- Teraz trzeba podać ten klucz co był wcześniej w tym większym okienku.

6.Gotowe. -Ja się ciesze. :D

Do zrobienia tego serwera nie jest potrzebne hamachi ponieważ pobraliśmy serwer ts3 i tylko uruchamiamy aplikacje exe i serw działa.

Dziękuje za uwagę. :D

Później dam link do pobrania serwera ts3 bo strona im coś nie działa. :(

Opublikowano

zamiast ip mozna wpisac localhost, jezeli bawic sie chce. Poza tym, ten poradnik jest raczej dla ludzi co chca sie nauczyc funkcji ts-a, bo nikt sie z toba nie polaczy jak masz zmienne/wewn ip.

1363701576-U247153.jpg
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Temat taki sobie ale nie polecam stawiac serwera na swoim kompie lekki ping i nie masz neta , jescze raz odmawiam tego chodz poradnik dobry

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...