Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat co do artylerii

xMc

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

Na początku przyznam się bez bicia że nie za bardzo mi się chciało przewalać strony co do artylerii ale odwiedziłem kilka wątków,

ale największa wiedza u ludzi z MPC-Forum :D

Więc tu nasuwa się pytanie Jaka Arta ? według mnie powinienem wybrać rosyjską ale zastanawiam się nad amerykańską ostatecznie niemiecką...

Wiadomo że każde ma swoje plusy i minusy czas przeładowania / dmg / zwrotność...

na razie mój cel to 5/6 tier później zobaczymy ogólnie chciałbym dojść do końca drzewka ale to daleka przyszłość...

bo gram bez premki więc trochę czasu trzeba...

Ogólnie szukam porady czym się w miarę dobrze zarabia i idzie do przodu z drzewkiem, po za tym bardzo ale to bardzo był bym wdzięczny za różne wszelakie poradniki co do grania artą w sumie nie ma tym filozofii ale tu np. pytanie czy lepiej pociski burzące niż penetracyjne ?

Czekam na dobre odpowiedzi od graczy którzy grali takowymi pojazdami :)

oczywiście nie zapoomnę o "like" :)

Opublikowano

Ja osobiście gram USA- nie narzekam. Arta T4 sprawia trudności, ale M41 jest naprawdę fajny, szybko się idzie z niego dalej. ZSRR na T6 mają bardzo dobry dmg, ale są duże, powolne, mają wolny reload i słabaą celność.Jednak jak trafią, to mogą zdjąć na hita. Arty ogólnie T5 dobrze zarabiają, T6 nie wiem, ale też podobno nieźle. Co do pocisków- HE(odłamkowo-burzące). Pod żadnym pozorem AP(przeciwpancerne), których bierz góra 2 sztuki.

Pomocnik
Opublikowano

Wypowie się ktoś jeeszcze ? bo dalej nie wiem co wybrać...

Opublikowano

Ja osobiście gram USA- nie narzekam. Arta T4 sprawia trudności, ale M41 jest naprawdę fajny, szybko się idzie z niego dalej. ZSRR na T6 mają bardzo dobry dmg, ale są duże, powolne, mają wolny reload i słabaą celność.Jednak jak trafią, to mogą zdjąć na hita. Arty ogólnie T5 dobrze zarabiają, T6 nie wiem, ale też podobno nieźle. Co do pocisków- HE(odłamkowo-burzące). Pod żadnym pozorem AP(przeciwpancerne), których bierz góra 2 sztuki.

Zarobki licz : teir arty + 2

Proponuje iść w arte dopiero po zdobyciu X bo wtedy te statystyki sie wyrównają .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...