Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Trade hack

DiAbElNy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma,nie było i na 99% nie będzie a jeśli nawet to nikt tego za darmo nie udostępni bo metek by się wtedy rozsypał.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Nie ma takiego hacka

Jasne, że jest.

Jest taki hack, ale na serwery Hamachi.Kiedyś widziałem na MPC.

Jeśli chodzi o globale to nie wiem czy są, to co znajdziesz w necie to keyloger albo virus.

Opublikowano

Podobno szło to zrobić z cheat engine, ale w jaki sposób to już nie mam zielonego pojęcia - teraz to co znajduje się w internecie to w większości keyloggery, dlatego też nie polecam tego szukać.

Opublikowano

jest. wczoraj 4 osobom na s13 [Exandros] zajomali eq

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

jest. wczoraj 4 osobom na s13 [Exandros] zajomali eq

Masz na to jakiekolwiek dowody ? To fama jest.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Jak zaakceptowali handel to oczywiście że jest, ale wtedy ten cały ''trade hack'' zmienia nazwę na ''głupota''.

To jest często spotykana opcja na metinie :)

Nie ma takiego czegoś...

Bo po prostu nie ma takiej opcji abyś clientem gry sterował serwerem a już przede wszystkim clientem osoby siedzącej po drugiej stronie.

Chyba, że wyślesz mu jakiegoś Rata i zdalnym pulpitem będziesz sobie to sam akceptował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...