Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Leauge of Legends - Dobre Specjalizacje

Marcio199801

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam specjalizacji AP , AD , Support , AD Carry , Tank , TankAP . Proszę o jakieś dobre zdjęcia przedstawiające je . Za pomoc like ;>

Opublikowano

Ciezko podac idealne masterki bo prawie przy kazdej postaci cos w nich zmieniasz. Musisz mniej wiecej wiedziec jakie postacie cie interesuja bo kazde maja swoja unikalna mechanike. Na stronie solomid.net masz wiele dobrych poradnikow do kazdej postaci i tam mozesz zobaczyc jakie specjalizacje do niej dobrac.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja sobie tak ustawiam:

APC 21.0.9

ADC 21.4(regen hp).5(regen mana)

AD Tank 9.21.0

AP Tank 9.21.0

AD Jungle 12.9.9

Cooldown Support 4.0.26

Hybryd 14.16.0

Flash Jungle 0.21.9

Ryze 9.0.21

:)

jak dla mnie to wystarcza bo wiem co do jakich postaci idealnie sie nadaje

sorry ze bez screenów ale sporo tego by było a rozłożyć logicznie to chyba nie problem

ew. jak chcesz to dopasuje do jakich postaci biorę które masterki ;d

Hejo

Opublikowano

Na każdą postać są inne, najlepsze masterki. Jedna postać potrzebuje regeneracje many itp. a inna musi dac wiecej w deffa.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Już lepiej jakbyś sprawdzał build na np. lolkingu czy gdzieś. Nie można powiedzieć jakie masterki masz zrobić, nie ma ogólnych ad, support, tank itd. to jest bullshit jak ktoś tak ma.

To że vlad jest ap, to nie oznacza że robi się go 21/9, tylko też można iść w 0/13/17.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się ustawiać ogólnych masterek lepiej np. jeżeli już gramy rankedy ustawić sobie kilka stron masterek żeby mieć pod każdą postacią, a z czasem wystarczy Ci 1 strona i będziesz sobie ustawiać masterki przed meczem jak to robią Ci top gracze np. Voyboy.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...