Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Robienie akcji

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

tak jak w temacie chodzi mi o robienie tych akcji czy tam formularzy - kto jak tam woli - ja nazywam to akcje bo zazwyczaj jak się zarabia na stronach ''www'' to sie robi akcje. No i właśnie na takich akcjach po prostu zawsze zmieniałem ip usuwałem cookies, historie itp. - oczywiście IP zawsze się zgadzało z danymi jakie podawałem czyli jak IP z polski adres z Polski i tak dziennie zarabiałem z 20 zł, teraz po 1-3zł, bo nie mam czasu. No ale do rzeczy! Tu tez próbowałem zmienić IP i znowu robić te darmowe akcje (np. rejestrowanie się na stronach), ale nie pojawiły się :( Jak zrobić by mieć więcej tych darmowych akcji i mieć więcej NX bo przez około 20 min na tych rejestracjach zrobiłem 550NX, ale teraz jak zmieniłem IP nie pojawiły się znowu?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

jak ty to mówisz "akcje" pojawiają się wtedy jak np. dana reklama zostanie wypełniona wiele razy, to nie zależy od nas tylko kaprysu "tokenands" kiedy dodadzą nowe reklamy, najlepiej powypełniaj wszystkie i czekaj aż dodadzą nowe

a co do zmiany ip tak jak powiedział up nie radze bo za to można dostać bana

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...