Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy SWTOR jest darmowy?

slimeveil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem zapytać się Was, czy SWTOR jest darmowy? Na stronie piszę Free to Play, a wymaga kodu, który się zapewne kupuję?

Opublikowano

ta gra kiedyś była platna, teraz jest w 100 % darmowa żadnego kodu nie potrzebujesz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mógłby jeszcze ktoś to potwierdzić, bo kiedyś trzeba było ją kupić i płacić abonament. I przeczytałem gdzieś, że jest darmowa tylko do 50 poziomu postaci, czyli co, potem trzeba płacić ten abonament i ile by kosztował? I słyszałem gdzieś na forum, że jest to taki KOTOR 3, czy to znaczy, że będą jakieś wątki z poprzednich części? Strasznie mnie to ciekawi, bo jestem potwornym fanem KOTOR'a. May the Force be with you.

21191.jpg

metallicafan.jpg

Opublikowano

Gra w 100% darmowa. Wystarczy się zarejestrować, pobrać i grać :) Po osiągnięciu 50lv trzeba chyba coś zapłacić :/

Opublikowano

Nic nie trzeba płacić jeżeli nie chcesz. Jak chcesz mieć jakieś boosty to możesz sobie je kupić za realną gotówkę, ale nie są one obowiązkowe.

Opublikowano

No niby F2P jest ale masz takie ograniczenia ze szkoda gadac, end game'u bez cash shopa raczej nie zrobisz poniewasz na flashpointy czy tam operation musisz miec specjalna przepustke, no chyba ze kupiles prepaida, wtedy mozesz robic wszystko co chcesz przez 30/60 dni

-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wg mnie w przypadku SWTOR występuje jawne nadużycie szeroko rozumianego pojęcia Free2Play. Darmowe konto pozwala zapoznać się z otoczeniem, pooglądać teren i porobić questy "dla fabuły itd. ..."

Jak to rozumieć? Na przykładzie wowa: na darmowym koncie mógłbyś robić questy zdobywając niski% expa w porównaniu do opłaconego konta i możesz się nacieszyć questami typu zabij 20 świń (dla fabuły -> quest giver powie ci, że nadchodzi w wiosce zima, i że potrzebują skór do ubrania by przeżyć). Poza questowaniem reszta zajęć typu instancje, siedzenie w domu aukcyjnym zarabiając kasę, farmienie surowców, misje kosmiczne statkami, są poblokowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...