Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby ktura pomoze mi ogarnac rp

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam poszukuje osoby z ktura moge pograc na serwerach role play mam nawet taki jeden chodzi zeby ta osoba miala 10-14lat i byla miła i miała humor :D piście pod tematem swoje nazwy skype :D a do admina nie daje do wspólnej gry bo tam nikt nie zagląda

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Ja Ci chętnie pomogę.
Zack_borton

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

12

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

cos ci nie pasi zawsze mozesz wyjsc a nie dyktowac co mam robic!

Opublikowano

Mogę pomóc, znam się na role play. Samemu mam server na MTA...I to nie valhalla, własny skrypt :) Co do role play to jestem zajebisty.

Pomoc na PW...

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Generalnie zawsze można kogoś poprawić jeżeli chodzi o ortografię, a nie mówić "najpierw słownik potem...".

A co do RP to pewnie chodzi o MTA, więc bardzo chętnie bym pograł z kimś na tego typu serwerze. Bo jestem ciekaw jak to wygląda ^^

Jak coś to priv ;)

1994993994.png
Opublikowano

Jak nadal aktualne to PW

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...