Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masakracja

Czarownik Chudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem bo mialem non steam fajnie sie gralo itd wiec postanowilem kupic steam i jak juz go kupilem mam problem gdyz jak go odpalam mam niby tlo csa ale nagle robi sie czarne i nic nie widac a na nonsteam czego takiego nie bylo a ccs kupilem teog za 7oojro w nim tez byl cs zero i ten 2 zero wiec powie mi ktos oco chodzi a gry biore alt i tab wchodze na pulpit mam ze half life przestal dzialac.
Ale slysze te po lewej stonie napisy jak najezdzam wiec cos sie stalo z obrazem wyjasni mi ktos ?

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

w parametrach startowych gry (biblioteka -> gry -> ppm na cs'a
-> właściwości -> parametry startowe) dopisz -nomsaa i -nofbo

Opublikowano

@up dziala 12345x kurde kocham cie jprdl dziekuje ci masz like
@edit jeszcze powiedz mi jak zmienic cs z ang na pol
@edit plus powie mi ktos co mam zrb bo gram na jailbreak i wgl ich teraz nie slysze tych z ct miga im ten klawisz mowienia a ja nic nie slysze ale inni slysza

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Nowa aktualizacja wprowadziła że gracze steam nie słyszą ns, a ns steam.

Nie da się nic z tym zrobić, trzeba czekać na nową aktualizację która być może to naprawi.

Co do języka to chodzi Ci o język steama czy w cs?

Opublikowano

gram na serwerach steam -.- ale i tak ich nie slychac

Bo 3/4 osób grających na serwerach steam grają na fake steamach, czyli na nonsteamie z jakimśtam patchem (v48+ bodajże).

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ale steam rozpoznasz po tym ze ma zdj obok stat :>

Nie zawsze.

Najlepiej sprawdzać przez komendę "status" w konsoli lub przez wklejenie steam id na banid.pl. Steamy zaczynają się na STEAM_0:0-2, jeśli jest 3 lub więcej, to jest to fake steam. Najlepiej wklepywać ten SID na banid.pl, bo tam wszystko ładnie wyskakuje ;)

ou7821.jpg

Opublikowano

dobra ale mi pomóż bo chcem gadać przez mikro ale nie slysza mnie a ni ja ich u nich to tak jest ze jak mowia zamiast miec tak w miejscu to ze mowia to co sie wyswietla miga i nie slysze ich

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Tego nie da się naprawić. Musimy czekać na aktualizacje, ale wątpię, żeby szybko to naprawili ;)

ou7821.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...