Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie loguje sie do konca gra

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co robić jeśli wszędzi indziej tylko nie umnie w domu łąduje mi sięgra do końca czy jest to wina internetu ?

Internet Orange (stacjonarny)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Opisz problem jeszcze raz, bo nie rozumiem.

Chodzi Ci o to że na 1 z wielu komputerów w domu Ci się gra nie ładuje?

Spróbuj naprawić pliki instalacyjne (trwa to ok 20-30min / Odpal lola/taka śrubka w prawym górnym rogu ekranu i tam masz tą opcje.A i daj transfer per to per)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Jeśli masz Internet od Orange, to nwm czy to jest dobre ;P. Lepiej wybrać taką markę jak UPC czy LTC. Internet od marek teleffonów czy WI-FI , jest strasznie obciążone i wolne.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Chodzi o to że na tym samym komputerze moge się załadować u kolegi ale w domu nie. I czy to wina internetu ?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Tak, raczej może to być wina internetu skoro u kolegi działa, a u Ciebie nie. Lub może coś być nie tak z LoL'em w co wątpię.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...