Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Xp Hack Do Black Ops 2 MultiPlayer

plebania32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto krótka prezentacja hacka do black ops`a 2

pobieramy hack z :

http://www.multiupload.nl/5AHA5E5LG9   , Scan : https://www.virustotal.com/pl/file/2e7835845e33eb8bb4fce9014d4bb0f883eddbd47bb912b3bc3af65982a14c31/analysis/1363033831/

1. włączamy black ops`a 2

2.wchodzimy w koszary

3.opdalamy hacka

4.wciskamy numer 0 (zero)

5.klikamy close (w hacku)

6.wchodzimy do meczu i wbijamy 1 killa :)

Czynność powtarzamy do chcianego lvl`a :D

Mam nadzieje że pomogłem Hack dziala w 999% :) jak cos sie niezgadza prosze zgłaszać w komentarzach

-KuShEr

Proszę pamiętać o używaniu prefixów!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Opublikowano

@edit

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Opublikowano

ja gram na nim ;d i sie ciesze wysokim presiżem ;d

Opublikowano

uwaga na użytkownika allager podał mi strone gdzie czeba wpisać id i haslo do steam oraz do eamiala Uwaga na tego parszywego zlodzieja!

Opublikowano

thx bro ;3 !

uwaga na użytkownika allager podał mi strone gdzie czeba wpisać id i haslo do steam oraz do eamiala Uwaga na tego parszywego zlodzieja!

Opublikowano

UWAGA WAŻNE!

Dzisiaj dla jaj napisałem do allagera na GG. Dał mi jakąs strone gdzie trza podać hasło do steam i login. Poźniej zacząłem go trollować chętnym moge wysłał Screena z rozmowy na GG.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...