Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która lufa do KW-1?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeszcze 122mm ale ona jest dobra tylko wtedy gdy jedziesz grupą (wolne przeładowanie) i celujesz w weekspoty.

Ja wybrałem 85mm i nie narzekam.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

122 mm

przyzwyczajasz sie.do gry z wolniejszymi dzialami

+ma mocne pierdolniecie, a ze jest haubica to zawsze przebija , tylko zadaje mniej dmg. jezeli jest wiecej niz 55 mm pancerza.

jak mniej to wali 450 okolo

shoob.png

Pomocnik
Opublikowano

Ja grałem ok 150 walk tą z większym DMG i powiem że źle nie było wiadomo że na tier 7/8 to cieżko z większym wynikiem niż 100 obrażeń ale na mniejsze tiwey z bardziej papierowym pancerzem to działo nieźle kosiło, Ostatnio wyciągłem 2000 obrażeń i 4 kill z przeciwnikami z tieru 7 ;)

Opublikowano

up a bo 85mm jest jakaś mega pro uber celna?.. 0,43 celnosci na sto metró to też nie jest jakaś porażająco celna lufka jak np w e50

Opublikowano

122 mm
Tu się jebnij fernox
Gówno tym pierd gunem 85 mm zrobisz
Jeżeli już nie 122 to 57 bo jest bardziej szybkostrzelne, a bardzo penetracją nie ustępuje

122 mm ma największą penetrację, bo to haubica
+ rozwalanie hellcatów 500 na strzał <3
A i innym czołgom od tyłu/boku pierdolniesz te upragnione 450 dmg
Jak nie to i tak strzał za 150 pójdzie :D
+ kąty praktycznie się nie liczą <3

NIE ZNASZ SIĘ KURWA NA TEJ GRZE

shoob.png

Opublikowano

olek miał najwięcej racji dobrze gra mi się tą 122mm . Otrzymujesz like . Dzięki . Do zamknięcia .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Fernox, jak ty dostałeś KidModa, skoro gadasz jak jakiś NEwbie z 300bitew. Bierze się 122mm albo 57mm. 85mm jest niecelne, wolno mierzy, słaby RoF przy tak niskich obr. 57mm strzela ppnad 2x szybciej, jest celniejsze a penetracja niezauważalnie niższa. Do tego 85 obr przy 26 strzałach na min. Daje więcej niż 160 przy 10...

Opublikowano

Fernox, jak ty dostałeś KidModa, skoro gadasz jak jakiś NEwbie z 300bitew. Bierze się 122mm albo 57mm. 85mm jest niecelne, wolno mierzy, słaby RoF przy tak niskich obr. 57mm strzela ppnad 2x szybciej, jest celniejsze a penetracja niezauważalnie niższa. Do tego 85 obr przy 26 strzałach na min. Daje więcej niż 160 przy 10...

ty się pierdolnij w główkę misiu :* ten czołg nie jest spamerem typu t-34 tyljko ciężkim z dużą alphą. poza tym 122mm ma bardzo losowe uszkodzenia. :) tylko i wyłącznie 85mm.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

ty się pierdolnij w główkę misiu :* ten czołg nie jest spamerem typu t-34 tyljko ciężkim z dużą alphą. poza tym 122mm ma bardzo losowe uszkodzenia. :) tylko i wyłącznie 85mm.

Tu się pierdolnij?

122 ma losowe uszkodzenia? zależy w jaki pancerz trafia, tyle dmg ile pancerza, więcej pancerza - mniej obrażeń, mniej niż 60 pancerza, 400-500 dmg

+ zawsze za jakiś dmg pierdolnie, nie to co ten pierd gun 85 mm

Jeździ się z 122 mm, koniec kurwa

shoob.png

Opublikowano

122mm Jest nie celna i jak dla mnie beznadziejna z 85mm masz dobra celnosc i prawie pewne 200 dmg

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Bardzo losowe obrażenia? Wiesz, jak walisz po gąskach to się kurwa nie dziw... 85mm ma niską penetracje, ale co się spodziewać po ruskich. Chcesz dużo zadać na strzała, czy zadać mniej na strzała, ale strzelić 3 razy, kiedy ten strzeli 1? 85mm odbija od T-34, Churchilli, nawet Pzki IV. Litości...

Opublikowano

Bardzo losowe obrażenia? Wiesz, jak walisz po gąskach to się kurwa nie dziw... 85mm ma niską penetracje, ale co się spodziewać po ruskich. Chcesz dużo zadać na strzała, czy zadać mniej na strzała, ale strzelić 3 razy, kiedy ten strzeli 1? 85mm odbija od T-34, Churchilli, nawet Pzki IV. Litości...

Czasami dinga też od mojego M7 który jest papierowy, a natomiast haubica to mnie oneshotuje :P Gdy widzę kv z 85 to lecę na niego moim M7 z zabójczo szybki reloadem :P. Również polecam 122mm

Opublikowano

Grałem 122mm powiem , jak ktoś nie umie celować to jest ciota i tyle. Troszku wyżej do góry i cisniesz .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Tu się pierdolnij?

122 ma losowe uszkodzenia? zależy w jaki pancerz trafia, tyle dmg ile pancerza, więcej pancerza - mniej obrażeń, mniej niż 60 pancerza, 400-500 dmg

+ zawsze za jakiś dmg pierdolnie, nie to co ten pierd gun 85 mm

Jeździ się z 122 mm, koniec kurwa

taa, tyle ze 122mm ładuje długo i długo skupia powodzenia gdy bedziesz otoczony przez kilka pizdzikow ktore będą na wykończenie a ty bedzieszładowal ten badziew a i w dodatku pewnie spudłujesz.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

taa, tyle ze 122mm ładuje długo i długo skupia powodzenia gdy bedziesz otoczony przez kilka pizdzikow ktore będą na wykończenie a ty bedzieszładowal ten badziew a i w dodatku pewnie spudłujesz.

Yyy ale za to z 85 bedziesz musial wiecej razy ich walnac a z 122 pieprzeniesz raz, dwa?

Opublikowano

patrz na penetracje co ci po obrazeniach jezeli nawet pancerza nie przebijesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...