Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]problem z FTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak pisze, nie można połączyć się z hostem. Sprawdź, czy aby na pewno dobry adres IP wpisałeś. Może pomyliłeś coś.

Opublikowano

Sorry ale ludzie tutaj jakimiś jasnowidzami raczej nie są, więc może daj ss z menadżera stron? Możliwe, że coś źle ustawiłeś.

Ja normalnie łączę się z adresem podanym na ss.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

albo nic...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Sorry ale ludzie tutaj jakimiś jasnowidzami raczej nie są, więc może daj ss z menadżera stron? Możliwe, że coś źle ustawiłeś.

wiesz że mu chodzi o ftp a nie o przeglądarkę? xD

Opublikowano

Źle musisz wpisywać dane na 100%. Spróbuj jeszcze wpisać Port: 21 .

Powiedz nam jaki masz internet? Miałem radiówkę i chłopacy z serwisu nie odblokowali mi portów xD Może to przez to...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...