Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] tryb dla daltonistów

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poco ludzie biorą tryb dla daltonistów jak nie są nimi? czy ten tryb jakoś super upiększa gre czy cos?

a11176.jpg

Opublikowano

Poco ludzie biorą tryb dla daltonistów jak nie są nimi? czy ten tryb jakoś super upiększa gre czy cos?

Wiesz, jak ktos prowadzi działalność na YT i robi jakiś stream z lola, to bierze tryb daltonistów... chyba logiczne ze tam jakiś daltonista może być .. Po za tym są fajne kolory, i zawsze to jakaś inna odmiana :]

Opublikowano

Kiedyś przełączyłem dla zabawy na tryb dla daltonistów, pograłem z tym dzień i się przyzwyczaiłem, po roku grania na tym kiedy zmienię na zwykły tryb, to jest on wg. mnie chujowy :P

Opublikowano

to jest zalezne jedni graja bo im sie podobaja czerwony i niebieski w ramach fiolet - zielen z innej strony patrzac na to moze naogladales sie na YT filmikow to tez moze dlatego ze widzowie mmoga byc daltonistami :( to nic niedaje oprocz moim zdaniem fajniejszego i swiezszego wygladu :P

Opublikowano

Poco ludzie biorą tryb dla daltonistów jak nie są nimi?

Oni są daltonistami tylko jeszcze o tym nie wiedzą ^^

czy ten tryb jakoś super upiększa gre czy cos?

Daltonistom może tak, bo obrywali dotąd słupem branda wchodząc weń z wielką dumą, natomiast uciekali przed ultem swojego Gangplanka. Normalni NieDaltoniści widzą w tym tylko pewną innowacje, która zapewnia im satysfakcje z zabicia monotonii.

Opublikowano

Ja sobie co jakiś czas zmieniam na jedno i drugie. Włączam tryb dla daltonistów "Ooo jak fajnie, super kolorki" pogram jakiś czas na tym trybie, a potem wyłączam go i znowu "Ooo jak fajnie, super kolorki" i tak w kółko ;d

Opublikowano

Ja lubię zmieniać tryby żeby wprowadzić trochę świeżości :D W trybie dla daltonistów są przyjemniejsze kolory

Mam tak samo, a po jakimś czasie znów zmieniam na normalny. Lubię tego typu zmiany :D

lolzed.jpg

Opublikowano

Dla np. komentatorów jest łatwiej mówić Niebiescy i Czerwoni niż Niebiescy i Purpurowi ;D

Przynajmniej ja taką teorię słyszałem ;d

Hejo

Opublikowano

Moim zdaniem kolorki dla daltonistow są ladniejsze. A niektorzy ludzie wybieraja takie, poniewaz np, streamują i ktos moze byc daltonistą.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Up bez rewelacji postacie i miniony i trochę otoczenia wychodzą z ekranu.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...